2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان بخواب هرجور شده صبح سرحال باشی

همیشه همینطوره

هر جا میخوام برم شب دیرتر خوابم میره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خب باید زود میخوابیدی،الانم سریع بخواب

پسرم دیر از محل کارش میاد

تا شام اونو دادم و...

الانم بیخوابی بسرم زده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
واقعا؟؟؟چرا؟؟؟؟😄

عزیزم من پارسال از پسر عموم کلاس اوله سرماخورده شدم تا همین الان مریضم سیستم ایمنیم ضعیفه هرکس مریضه اصلا راش نمیدم خونمون من یکساله به خونه عموم زنگ میزنم به پسرعموم میگم خدا ازت نگذره

گوشی بذار کنار چشماتو ببند،من حالم خوب نیست وگرنه خواب بودم

بله درست میگی

الهی حال دلت همیشه خوب باشه

عزیزم من پارسال از پسر عموم کلاس اوله سرماخورده شدم تا همین الان مریضم سیستم ایمنیم ضعیفه هرکس مریضه ...

این همیشهههه مریضه دیگه مجبوری رفتیم خونشون منم هروقت میان فرار میکنم از خونه میدونم مریضن خونشونم سالی یبار میریم منم ضعیفم و بشدت لاغر سریع میگیرم 

این همیشهههه مریضه دیگه مجبوری رفتیم خونشون منم هروقت میان فرار میکنم از خونه میدونم مریضن خونشونم س ...

من ارثی سیستم ایمنی ضعیفه یعنی خیلی قویه و به خودش حمله می‌کنه برای همین من ضعیف نگهش داشتم ولی خب عوارضش همینه یکساله سرماخوردم

من ارثی سیستم ایمنی ضعیفه یعنی خیلی قویه و به خودش حمله می‌کنه برای همین من ضعیف نگهش داشتم ولی خب ع ...

اها فهمیدم شرایطتت خاصه،خونه کسی نرو هرکیم اومد برو تو اتاق بخواب من وقتی میان یا بیرونم یا خودمو میزنم به خواب زیرپتو،البتع من شرایط زندگیم خوب نیست دستم زیر ساطوره