2777
2789

خوشبخت تر میشن 

و برعکس آدم مظلوم که آزارش به کسی نمیرسه انقد زندگیش سخت میشه 

پس این کاراما و تقاص پس دادن کجاست ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبر

چقدر صبر 

مگه داداش و بچه های داداش من چکار کرده بودن که این همه سختی کشیدن 

اونوقت کسایی دیگه که به دروغ دست رو قرآن گذاشتن و آبروی دختر مجرد بردن الان خوشبخت ترین هستن 

این کجاش حق

آخرش باز همین ظالم ها میرن بهشت ما بدبخت بیچاره ها جهنم

نه

خدا عادله

البته اگر واقعا اون ادم ظالم باشه

در ضمن

بهشت و جهنم نسبی هستن

یعنی بهشت من با بهشت یکی دیگه و جهنم من با جهنم یکی دیگه فرق داره

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

یکی از قوانین حاکم بر این جهان همینه دقیقا خداوند کسی که توی گناه غرق باشه بهش بیشتر میده تا بیشتر و بیشتر فرو بره کسی که واقعا راه برگشتی نداشته باشه اینطور میشه یعنی خدا بهش امکانات و نعمت زیاد میده اما اون طرف خودش و بیشتر غرق میکنه و گمراه تر میشه

نهخدا عادلهالبته اگر واقعا اون ادم ظالم باشهدر ضمنبهشت و جهنم نسبی هستنیعنی بهشت من با بهشت یکی دیگه ...

بابام میگه اگه تو این دنیا عذاب وجدان بابت کارهات داشته باشی و بگی من چقدر بدم تو اون دنیا هم همون عذاب داری 

ولی اگه بگی من چقدر خوبم انگار روحت می‌ره جایی خوب 

این همون نسبی هست که شما میگی ؟

یکی از قوانین حاکم بر این جهان همینه دقیقا خداوند کسی که توی گناه غرق باشه بهش بیشتر میده تا بیشتر و ...

خب یعنی تا آخرش قرار غرق خوشبختی باشه اصلا نفهمه هر بدی یک تاوانی هم داره ؟

بابام میگه اگه تو این دنیا عذاب وجدان بابت کارهات داشته باشی و بگی من چقدر بدم تو اون دنیا هم همون ع ...

نه

اتفاقا عذاب وجدان خوبه که

اگر ادم هرکار اشتباهی کنه و عذاب وجدان نگیره که ظالم و سنگدله

منطورم این بود که هر ادمی وقتی بدنیا میاد یه زمین خالی توی اخرتش داره

هرکار خوبی بکنه اونجا براش چیزهای خوب میذارن...هرکار بدی کنه یا چیزای خوبشو میگیرن یا بجاش اتیش میذارن

واسه همین بهشت و جهنم هرکس فرق داره

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

خب یعنی تا آخرش قرار غرق خوشبختی باشه اصلا نفهمه هر بدی یک تاوانی هم داره ؟

این خودش یه جور عذاب و مجازاته که اتفاقا از مجازاتای دنیوی خیلی بدتره طرف هرروز با امکاناتش بیشتر خودش و توی لجن میبره و گناهاش و هرروز بیشتر میکنه چی بدتر از این که طرف با خیال زرنگی خودش و غرق گناه کنه بعد وقتی به خودش اومد که دیگهخیلی دیر شده باشه