2777
2789
عنوان

تولد کراشمو تبریک بگم یا نه⁉️

113 بازدید | 16 پست

بیاین قانعم کنین بهش پیام ندم تولدشه 

اخرین باری که باهاش چت کردم گفت تا الان برام مهم نبودی ولی الان که داری میری پزشکی بخونی دلم میخواد باهام دوس باشی (هم رشته ایم) بعدم گفت شوخی کردم و گفت اگه فراموشم نکردی شماره جدیدتو بهم بده

حس خوبی نگرفتم از حرفش اونجا که گفت برام مهم نبودی در صورتیکه فکر میکردم اونم حس داره  

چکار کنم بنظرتون؟:(

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلاااااا پیام نده

اصلاااااا

اگه پیام بدی خیلی......

🚶🏼‍♀️

بیچاره دلم با دیدنت باز هم لرزید،نمیدانست تو همان بی وفای دیروزی بیچاره دل است،عقل ندارد.....!🖤دلم شکست اما فدای سرت. کفش هایت را بپوش تا مبادا خرده هایش در پاهایت برود🖤

تو که آخر کار خودتو میکنی پس دیگه ما چرا سر خودمونو درد بیاریم🤕

نه عزیزم پیام نمیدم 

خیلی مغروره ولی من از اون بدترم ولی دلم براش تنگ شده خیلی 

اینم بگم خیلی احتراممو داشت وقتی اینو گفت خیلی شوکه شدم

نه عزیزم پیام نمیدم خیلی مغروره ولی من از اون بدترم ولی دلم براش تنگ شده خیلی اینم بگم خیلی احتراممو ...

حق داری....حالا خدارو چه دیدی ایشالا بعد تولدش خودش بهت پیام میده گله میکنه که( چرا بهم تبریک نگفتی فکر میکردم واست مهمم)😅

جوابت تو سوالت بود :))) به این وضوح گفته حسشو پس فکر نکنم دلیلی داشته باشه وقتی از پایه کار میلنگه

اخه خیلی احتراممو داشت همیشه خودش به هر بهانه ای پیام میداد 

من واقعیتش شوکه شدم وقتی اینو گفت نمیدونم دلیل این حرفش چی بود 🤦🏻‍♀️