2777
2789

دوساله باهمیم قبلا بهم میگفت عمل نکن من خوشم نمیاد اگ عملی بشی میزارم میرم برام مهمه این موضوع وخط قرمزمه واینا

اما من عمل کردم ولی نمیرفتم ببینمش میترسیدم واکنش بد نشون بده و توی چت فقط بهش گفتم عمل کردم اولش یکم سرد بود اما بعدش دیگ به مرور مثل سابق رفتارمیکرد و خوب بود

تااینکه امروز بالاخره رفتم دیدمش(اطرافیانم خیلی بهم میگفتن خوب شده قیافم)دیگ اعتمادبه نفس گرفتم رفتم

هیچ رفتار خاصی نداشت فقط گفت قبل عملت که بهتربودی

گفتم الان یعنی بدشدم و تو دیگ بدت اومده؟گفت نه بابا خوبی و من برام اهمیتی نداره این چیزا

بعدشم سعی کرد مهربون باشه و رفتارکنه 

اما بنظرتون کسی که انقد اولش سختگیر بوده ممکنه الان نقش بازی کنه و بخواد خودشو گول بزنه؟؟

خب سلیقشه دوست نداره ولی اونقدراعم براش مهم نیست که به خاطرش بیخیالت بشه مثلن منم یکی بود البته رفیق بودیم عینکی بود من خیلی خوشم میومد عمل کرد چشاشو ناراحت شدم ولی اونقدری برام با اهمیت نبود که بگم واااای دیگه همه چی تمومه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام. من داستانت با این با این دوس پسرتو همه رو خوندم اخه خیلی برام عجیب و جالب بود😅

امیدوارم باهم ازدواج کنید و بعد ازدواج تلافی این همه خشک بودن رو دربیاره

هر اتفاقی که میوفته بیا تعریف کن من خیلی پیگیرتم، واقعا داستانت مثل رمانا میمونه انشاءالله اخرشم خوش باشه مثل رمانای عاشقانه😅😍

نظرمنم اینه که نقش بازی نکرده دوستت داره دیگه واسه یه عمل بینی که نمیخواد ولت کنهقبلش میگفته که انجا ...

نه هیچی نگفت

ولی خب خیلی نگاهم میکرد

اخرشم بغلم کرد و منو رسوند تا خونه و رفت