2777
2789
عنوان

خسته شدم نمیدونم حق با منه یا شوهرم

231 بازدید | 25 پست

خانواده همسر من یه شهر دیگه زندگی میکنن ۴ یا ۵ ساعت راهه.بعد شوهرم هر یه هفته درمیون مارو میبره اونجا یعنی ی آخر هفته خونه خودمونیم هفته بعدی میریم اونجا من گاهی اوقات اعتراض میکنم میگم درست نیست اینجوری ولی گوش نمیده.من معلم خصوصیم الان وقت امتحاناست بچه ها آخر هفته قبل کلاس می خواستن به شوهرم گفتم من کلاس دارم این هفته میگه در طول هفته میذاشتی میگم بچه ها شنبه امتحان دارن واسه پنج شنبه جمعه می خوان البته در طول هفته هم کلا کلاس داشتم اصلا خالی نداشتم.گوش نمیده میگه قول دادم باید بریم امروز دیگه باهاش دعوام شد بهش میگم خودت برو میگه نه شما هم باید بیاین میگم من کلاس دارم پس نریم این هفته میگه نه باید بریم خسته شدم دیگه.چیکار کنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

معلوم نیست با شوهرم ازدواج کردم یا مادرش ی آخر هفته خونه خودم یه آخر هفته خونه اونا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

ایا شماهم برای خونه مادرت به ایشون اصرار میکنی!؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایا شماهم برای خونه مادرت به ایشون اصرار میکنی!؟

اصلا 

من خونه مادرم نزدیکه و اینکه بچمو مادرم نگه میداره من میرم سرکار هر صبح بچه رو میبرم اونجا بعد از ظهر میرم دنبالش اگه مادرمم دعوت کنه تا ازش نپرسم که میریم یا نه جواب مادرمو نمیدم

نرو تعهد ندادی یه هفته در میون بری اونحا ک بگو نمیتونم خودت برو

نمیفهمه اینو فکر میکنه حرفش منطقیه 

خب میدونی برنامتون اینه کلاسارو جوری بچین که به مشکل نخوری فک کن میخوای بری دیدن مادرت واقعا ۱۵ روز یبار نمیرفتی ؟

من باشم‌نمیرم اما ایشون حتما دلتنگ میشه گناه داره با هم برید و بیایید 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
دو بار در ماه سر به خانواده زدن که زیاد نیست ولی الان حق با شماست خب قول دادین به شاگردا نمیشه که به ...

این که رفت و آمد ده ساعت تو راهیم و دو روز اونجا میمونیم هر بار زیاد نیست؟

اینکه اونجا حق ندارم پامو از خونه بذارم بیرون یا برم تا سر کوچه چون مادرشوهرم ناراحت میشه سخت نیست؟

۵ساعت راه خیلیهخدا صبرت بده

بعد میریم اونجا مادرشوهرم همش با شوخی خنده تیکه میندازه ماهم نباید جواب بدیم چون ناراحت میشه خسته شدم از این وضعیت