2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک قبلم ک ترکید

93 بازدید | 12 پست

اینو داشتم تایپ میکردم ک ترکید

درمورد رابطه جن سی قبل از ازدواج ک ی عده روشن فکر اومدن تاییدش کردن اینو میخوام بگم😏

۱) اون فرد اروپایی یا امریکایی ک این کارو میکنه

این موضوع تو فرهنگشون کاملا جاافتاده س

ن مث ما ک هنوز سر ی بکارت گیریم و دختره بعد از رابطه تازه یادش میفته وای دیگ باکره نیستم

۲) پیشگیری بلده ک حامله نشه حتی اگرم حامله شد باز براشون پذیرفته شده س درصورتیکه برا ما قفله

۳) چطوریه ک هم اعتقاد دارین ک مردا اگ یکیو راحت ب دست بیارن دیگ خیالشون راحت میشه و تلاشی نمیکنن براش و از ی طرف با این موضوعات موافقید؟ بالاخره یا اینوری یا اونوری؟ایا انجام این رابطه دختر رو نگاه مرد ایرانی بی ارزش نمیکنه؟

اسی بعضی ها ،حتی خودشون باکره هستند ولی بقیه رو تشویق به این عمل گناه میکنن،هی میگن بکارت وجود نداره،ولی هرکس اولین رابطه رو تجربه کرده باشه متوجه هست که بکارت وجود داره

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی بعضی ها ،حتی خودشون باکره هستند ولی بقیه رو تشویق به این عمل گناه میکنن،هی میگن بکارت وجود نداره ...

منم موندم اگه نداره پس اون خونی که میاد چی میگه؟ الکی یه حرفی میزنن، درسته بعضی ها هم خونریری ندارن اونم پزشک تشخیص میده که نوع بکارتش اونجوری هس، ادای روشنفکری در میارن 

اسی بعضی ها ،حتی خودشون باکره هستند ولی بقیه رو تشویق به این عمل گناه میکنن،هی میگن بکارت وجود نداره ...

میدونی اصن بحث بکارت ب کنار

الان موج hpv بیداد میکنه تو کشور ما

ب خاطر عادی سازی همین چیزاس

میدونی اصن بحث بکارت ب کنارالان موج hpv بیداد میکنه تو کشور ماب خاطر عادی سازی همین چیزاس

باور می‌کنی بخدا من تابستون رفتم دستشویی عمومی الان همش استرس زگیل دارم،از ترس بچه هام رو استخر نمیفرستم،شوعرم می‌ره استخر بخدا میترسم بهش نزدیک شم،با این بی بندو باری ها زندگی رو به کام بقیه هم تلخ کردن

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

باور می‌کنی بخدا من تابستون رفتم دستشویی عمومی الان همش استرس زگیل دارم،از ترس بچه هام رو استخر نمیف ...

دقیقا

الان از هر سه نفر یکی hpv داره

اینو ی متخصص زنان بهم گفت

باور می‌کنی بخدا من تابستون رفتم دستشویی عمومی الان همش استرس زگیل دارم،از ترس بچه هام رو استخر نمیف ...

کاش اون مثلا روشن فکرا بیان این تاپیک رو ببینن ببینم جوابشون چیه

کاش اون مثلا روشن فکرا بیان این تاپیک رو ببینن ببینم جوابشون چیه

روشن فکر نیستن،انکار یه عده مزد بگیر هستند،که گناه و فساد رو عادی جلوه بدن