2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم درس بخونم

113 بازدید | 16 پست

جدی چیکار کنم سر برنامم بمونم

برنامه ریزیو دارم کتابو دارم تستو دارم همه چی فراهمه ولی درس نمیخونم هرروز میگم از فردا

این دومین سالیه که پشت کنکورم اینجوری پیش بره بازم پشت میمونم..

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

با سلام منم مثل تو درس نخوندم تهش رفتم پیام نور اونجاعم نمیخونم سنمم زیاد شده همه یه کاره ای شدن دو روزه اعصاب نمونده برام و حس خری که تو گل گیر کرده رو دارم و آرزوم بود جای تو باشم الان

یا برو بخون یا به آیندت که من باشم سلام کن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون ذهنت جای دیگس و اهمیت به درس نمیدی

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3

برنامت متناسب با تواناییت نیس یا تفریحاتت کمه و انگیزت افت میکنه

برونامه اینطوری گذاشتم برای خودم

از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۱:۰۰ پارت اول مطالعه

۱۱:۲۰ تا ۱۳:۰۰ پارت دوم مطالعه

۱۵:۳۰ تا ۱۷:۰۰ پارت سوم مطالعه

۱۷:۲۰ تا ۱۹:۰۰ پارت چهارم مطالعه

۲۰:۰۰ تا ۲۱:۰۰ پارت پنجم مطالعه

دوتا تخصصی یدونه عمومی

بنظرت خوبه

ولی نمیتونم شروع کنم

یکمم ناامید چون فکر میکنم از آذر شروع کنم نمیرسم برای کنکور

اینم بگم من امسال به پرستاری ازاد هم راضیم

با سلام منم مثل تو درس نخوندم تهش رفتم پیام نور اونجاعم نمیخونم سنمم زیاد شده همه یه کاره ای شدن دو ...

ناامید نباشید انشاالله موفق میشی عزیز

چون عضو نی نی سایتی

من زیاد سایت نمیام گل

اتفاقا تازه از تعلیقی در اومدم همیشه تعلیقم

کلا انگار خستم انگار همیشه کسلم فقط دوست دارم بخوابم

انرژی منفیم زیاده حس سنگینی دارم

مثلا تا میام شروع کنم متن درسو بخونم همش دوست دارم از جام پاشم برم کل خونه رو یه دور بزنم دوباره برگردم سرجام😑

برونامه اینطوری گذاشتم برای خودماز ساعت ۹:۳۰ تا ۱۱:۰۰ پارت اول مطالعه۱۱:۲۰ تا ۱۳:۰۰ پارت دوم مطالعه۱ ...

پارتای درسیتو ۴۵ دقیقه یا یکساعته کن.ولی برای فردا تایم مطالعت کم باشه حتما مثلا دو پارت  ۴۵ دقیقه یا دوپارت یکساعته. ب هیچ وجه دیر نیست...چون کنکور اردیبهشت دیگه نیست  و تیره.تایم مطالعتو کم کم ببر بالا... امروز دوساعت  روز بعد دوساعت و ربع  تا۵ یا ۶ساعت ثابت شو. ولی یه مشاور خوب بگیر و بهش بگو برنامتو اینجوری سبک بچینه و تا خود روز کنکورم پارتای کوتاه بزاره.

آه له له له آه له لاس

ذهنم خب خیلی مشغولهنمیدونم چجوری کنترلش کنم این پراکندگی ذهنو

میتونی ببین باید ی مدت درستو ادامه بدی یکم به اینده فکر کن بیشتر واسه خودت هدف بزار تا به اون چیزی که میخای برسی

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3

پارتای درسیتو ۴۵ دقیقه یا یکساعته کن.ولی برای فردا تایم مطالعت کم باشه حتما مثلا دو پارت ۴۵ دقیقه ی ...

چشم عزیزم ۴۵ دقیقه میزارم پارتارو

ممنونم که بهم گفتی و راهنماییم کردی حتما انجامش میدم❤️