2777
2789
باور کن ملاکام یادم نیست من فقط الان بالای 8 ساله ازدواج کردم فکر کنم 5 بار خوندم بازم عددش یادم نیس ...

خداروشکرررررر بهش رسیدی

عزیزم من ملاکام زیاده بنظرت میرسم؟دست نیافتنی نیست ولی یکم سختگیرانه

بنظرت میتونم یکیو جذب کنم تک تک مشخصات دلخواه منو داشته باشه

ن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسمش بگو گلموالا ناامیدم کردی گفتی نصفه نتیجع گرفتی😬😂شاید بختت بسته بودهمن خستگار زیاد دارم ولی خی ...

عزیزم فکر کنم منظورمو اشتباه فهمیدی گفتم با دعا توسل راحت ازدواج کردم هنوز مدت زمان دعام تموم نشده بود شوهرم اومد خاستگاری وعقد کردیم ،دعایی که گفتمو تو نت بزن میاره معجزه می‌کنه بنظرم ودعای اسونی هم هست

💍❤️

خداروشکرررررر بهش رسیدیعزیزم من ملاکام زیاده بنظرت میرسم؟دست نیافتنی نیست ولی یکم سختگیرانهبنظرت میت ...

خدا بخواد میشه فقط نمازش باید سعی کن تو حرم ها یا جای مقدس بخونی بهتره بعد تو سجده اخرش هم یه دعایی داره که بعدش حاجت میخوای علما میگن اونجا بتونی گریه کنی یعنی حاجتت میگیری

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اسمش بگو گلموالا ناامیدم کردی گفتی نصفه نتیجع گرفتی😬😂شاید بختت بسته بودهمن خستگار زیاد دارم ولی خی ...

نه دعای توسل خیلی خوبه 

خدارو دونه دونه به امامانش قسم میدی و میخوای که به حرمت و آبروی اونا کمکت کنه 

من هروقت گرفتارم میخونم ...

نه دعای توسل خیلی خوبه خدارو دونه دونه به امامانش قسم میدی و میخوای که به حرمت و آبروی اونا کمکت کنه ...

چرا نتیجه نصفه گرفتن پس

بنظر من باید انقد مداومت کنی تا اون چیزی که میخای و خدا صلاح میدونه بیاد

فکر کنم ایشون بختشونم بسته بوده

ن