2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سه ماه پول گذاشتمگردش حسابم اومد بالامیانگین نود روز مهمهو برام محاسبه شد و بهم وام دادنزیر دویست تو ...

عزیزم ببخشید پولتون رو سه ماه ثابت گذاشتین موند یا نه پولتون درگردش بود ؟ و اگه ثابت موند اگه اشکال نداره میتونم بپرسم چقدر پول گذاشتین؟

مرسی عزیزماون موقع تقریبا ماهی ۳_۴ تومن درامدم میشد و طلا گرمی ۴۰۰_۵۰۰ تومن بود ۶_۸ گرم طلا میشد فک ...

انشاءالله به سلامتی توش زندگی کنی

آره الان کمی سخت تر شده

انشاءالله به سلامتی توش زندگی کنیآره الان کمی سخت تر شده

اره عزیزم سخت تر شده ولی غیر ممکن نیست

حتی شده ماهی چند سوت طلا بگیر بذار کنار تا وقتی وامت جور شد طلاهارو به پول وامت اضافه کن 

بنظرم خونه اولتو هرجا که شد بگیر حتی محله های پایین تر به مرور پول جمع میکنی میذاری رو پول خونت و میری محله بهتر

اره عزیزم سخت تر شده ولی غیر ممکن نیستحتی شده ماهی چند سوت طلا بگیر بذار کنار تا وقتی وامت جور شد طل ...

انشاءالله 

آره باید همین کار کنیم توکل به خدا انشاءالله بتونیم

عزیزم ببخشید پولتون رو سه ماه ثابت گذاشتین موند یا نه پولتون درگردش بود ؟ و اگه ثابت موند اگه اشکال ...

پولم در گردش بود

یه وقت میذاشتم یه وقت مصرف می کردم ..چون گاهی بهش نیاز داشتم...نمیدونم راستش چقه بود میانگینم ،ولی حدود پونصد بهم دادن.حالا دوستم صد تومن گذاشته و بهش دست نزده..فک کنم بالای دویست تومن قراره بگیره.

پولم در گردش بودیه وقت میذاشتم یه وقت مصرف می کردم ..چون گاهی بهش نیاز داشتم...نمیدونم راستش چقه بود ...

منم میخام وام بردارم به همین شکلی ک شماگفتین منتها نمیدونم کدوم بانک بهتره ... خووم توکشاورزی هم حساب دارم منتها خیلی وقته بهاش کارنکردم برم بپرسم ببینم چجوره ...

تشکرازشما عزیزم