2777
2789
عنوان

خانوما حالم خیلی بده چه کاری بود کردم من کاش میمردم

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 28 پست
بلندمیشه باز .چشم بهم بزنی

وای کاش شما هایی که میگین بلند میشه اشکال نداره کنارم بودین بغلتون میکردم زار میزدم تو بغلتون 

صل علی سه تیرکه   چشما ترامپ بترکه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم الان کاریه که شده با غصه خوردن که درست نمیشه ایشالله اینا هم رشد می‌کنه موی جدید ترو تازه

نمی‌دونم دست خودم نیست هی گریم میاد

الهی همه غصه هات برن وهمین بمونه 😀دوماهه دیگه مردونه میشه.سال دیگه بلند شده دختر داداشمم موهاشو فرو ...

من غلط کنم بمیرم هم نمی‌فروشم کاش زود تر بلند شه خجالت میکشم اینطوری کچل شدم 

یعنی چی؟یعنی با ماشین زد؟کچل؟مگه میشه حواست نباشه یهو بزنه؟بعدم اینا از یجا صاف مرتب کات میکنن که ی ...

همون منم تو اینترنت دیدم فک کردم قراره اونجوری هم سطح بزنه چه می‌دونستم قراره تیکه تیکه کوچیکه نه از بیخ سرم بزنه

من غلط کنم بمیرم هم نمی‌فروشم کاش زود تر بلند شه خجالت میکشم اینطوری کچل شدم

اگه جلوت بلند از این مدل مو شیکها که پسرونه هست بزن.وای من عاشق مو اینقدری هستم.بذار یکم موت جون بگیره.بیخیال ارزش نداره بخدا

همون منم تو اینترنت دیدم فک کردم قراره اونجوری هم سطح بزنه چه می‌دونستم قراره تیکه تیکه کوچیکه نه از ...

غصه نخور عزیزم فدای سرت ،مو که زود رشد میکنه،مخصوصا موی کوتاه رسدش خیلی سریعتر به چشم میاد

اگه جلوت بلند از این مدل مو شیکها که پسرونه هست بزن.وای من عاشق مو اینقدری هستم.بذار یکم موت جون بگی ...

اره می‌دونم ارزش ندارم یکی اینکه خجالت میکشم واقعیتش یکی هم اینکه طرف سرم رسماً کلاه گذاشت اذیتم میکنه

اره می‌دونم ارزش ندارم یکی اینکه خجالت میکشم واقعیتش یکی هم اینکه طرف سرم رسماً کلاه گذاشت اذیتم میک ...

زندگی فرصت تجربه اس .تجربه کردی.اتفاق خاص وبدی نیافتاده.از این به بعد همه چیو با همه طی کن ولی نشین غصه بخور.انرژی منفی به موهات نده