2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 59 پست
اون آقام یه اشعاله من که نمیگم اون آقا خوبه ولی اون خانمه کثیف تره که میدونه طرف زن داره بچه داره با ...

خب اونا بیزینسین اصلا طرف کارش همینه 😑 ولی تو همین سایت کم ندیدیم دخترهایی که چندین ماه بعد رابطه فهمیده بودن یارو زن داشته و شکست عاطفی خوردن

دختره از کجا میدونسته با ادم لاشی طرفه ؟؟؟

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
ولی پدر من هیچ وقت به مادرم خیانت نکرد لطفاً وقتی دور ورتون پر از مردابی اشغال شده با همه نسبت ندین

تو ۲۴ ساعته پیشش بودی از همه چیزشم خبر داری اوکی اینجور فکر‌کن حتی تو‌جوونیش که تو نبودی هم از کاراش خبر داشتی👍🏼درضمن من مرد متاهل رو نگفتم ،وقتی متاهل میشن فرق داره قضیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اونا بیزینسین اصلا طرف کارش همینه 😑 ولی تو همین سایت کم ندیدیم دخترهایی که چندین ماه بعد رابطه ف ...

نه این خودش با کمال پرویی میگه طرف زن داره با من دوست نشه با یکی دیگه میشه یعنی اصلا از رو نمیره 

تو ۲۴ ساعته پیشش بودی از همه چیزشم خبر داری اوکی اینجور فکر‌کن حتی تو‌جوونیش که تو نبودی هم از کاراش ...

ببین ده ریپلایی نمی‌زنی چون حوصله ت رو ندارم 

یادم نبودم دارم با کی حرف میزنم 😅 یک مرد که نه پرنسس تو نی نی سایت برو هر جور میخوای باش مشکلی تو حاملگی و پریودی هم داشتی بپرس راهنمایی میکنن

کاربر جدید نیستم کاربری قدیم تعلیق شد 

نه این خودش با کمال پرویی میگه طرف زن داره با من دوست نشه با یکی دیگه میشه یعنی اصلا از رو نمیره

مگه برا تو هم خطری داشته؟؟؟ چرا انقدر حرصشو میخوری بیخیال هرکیو تو قبر خودش میخوابونن 

این بدبخت هم خدا زده پس فردا انواع و اقسام مریضی هارو میگیره هرچی درمیاره باید بده به دکترها 

اینجور ادم ها یهویی زیبایی شونو از دست ميدن دیگه سگ نگاشون نمیکنه

چرا مسئله رو پیچیده میکنین مگه مرد ببخشید حیوانه؟ وقتی خودش نخواد کسی هم نمیتونه بهش نزدیک بشه مردی ...

مسئله پیچیده هست از منظر آرمانی هم نگاش نکن قطعا که در نهایتتتت خودش خواسته ولی مراجعین مطب من دقیقاااا بودن ک خانم بهشون آروم آروم نزدیک شده بود در نهایت خودشون خواستن اما مردایی هم هستن ک کلا دنبال این قضیه هستن و موضوع عشق پیچیده تر از این داستان هاست هیچ تضمینی رو هیچ چیز و هیچ کس نیست 

مگه برا تو هم خطری داشته؟؟؟ چرا انقدر حرصشو میخوری بیخیال هرکیو تو قبر خودش میخوابونن این بدبخت هم خ ...

جالبیشم اینجاست فوق العاده زیبا و خوش هیکله البته عمل اینا زیاد کرده

بچه ای دیگه چی بگمت🤷🏼سنت کمه بی تجربه ای ،ریپ نزن دیگه جوابتو نمیدم حتی طرز صحبت در چارچوب ادب رو ...

تو بلدی بزن 🤣 

خداروشکر خداروشکر با استفاده از قدرت علم غیب سن بزرگ یا کوچیک بودن ما هم متوجه میشی 

ریپ بزنی گزارش میدم

کاربر جدید نیستم کاربری قدیم تعلیق شد 

جالبیشم اینجاست فوق العاده زیبا و خوش هیکله البته عمل اینا زیاد کرده

دور از جون یه موقع خودتو باهاش مقایسه نکنیاااا تو به تنهایی کافی و زیبا هستی تو هیچ مشکلی نداشتی و نداری 

اره دیگه اینها باید حسابی خرج کنن وگرنه بیزینسشونو از دست میدن

دور از جون یه موقع خودتو باهاش مقایسه نکنیاااا تو به تنهایی کافی و زیبا هستی تو هیچ مشکلی نداشتی و ن ...

بخدا از بس حرص خوردم و ناراحتم نصف موهام سفید شده اون هرزه ادعای حق به جانبی داره کسی نیست بهش بگه کثافت خب برو با مجرد چرا اخه با متاهلا 

بخدا از بس حرص خوردم و ناراحتم نصف موهام سفید شده اون هرزه ادعای حق به جانبی داره کسی نیست بهش بگه ک ...

نکن ازت خواهش میکنم نکن

تو حرص میخوری پیر میشی اون روز به روز جوون تر میشه نکن با خودت

خب معلومه دیگه

چون مجرد پول نداره

ولی متاهل به لطف اون زن بیچاره یه مال و اموالی جمع کرده

نکن ازت خواهش میکنم نکنتو حرص میخوری پیر میشی اون روز به روز جوون تر میشه نکن با خودتخب معلومه دیگهچ ...

چشم گلم ممنونم ازت به فکرم هستی ازت خواهش میکنم دلت پاکه دعا کن گره های زندگیم باز بشه ممنونم ازت ایشالا خودتم هرچی از خدا میخوایی بهت بده