2777
2789
عنوان

این خابو دیدم بنظرتون تعبیرش چیه

87 بازدید | 12 پست

دیدم ی آقایی نشسته رو صندلی دره حضرت ابولفضل بعد کاغذ های همه رو امضا میکرد و مهر میزد بعد برامنم اینجوری کرد بعد رفتم داخل دیدم عکس سونگرافی بچه هم بود 

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قربونش برم حضرت ابوالفضل چهره شون رو دیدی؟

ن فقد از گردن ب پایین میدیدم ولی خیلی درشت چهار شونه بود و لباس معمولی پوشیده بود پیرهن شلوار 

سلام ن هنوز چطور

خواب خوبی دیدید 

در یک تاپیک که درباره عاشورا حق‌شناس بود دیدم گفتید ۹بار چله عاشورا حق‌شناس خوندید برای ازدواج، درسته؟

تو اون مدت خواب دیدید؟

نشانه؟

کمی توضیح میدید درباره ۹بار چله‌ برداشتن، که اینقدر امید

داشتی، کار هر کسی نیست 

ه قبل از اینکه بگم بگو تو این خواب توی ذهنت چه حسی داشت؟
آرامش؟ ترس؟ امید؟ یا فقط تعجب؟
بدون این، تعبیر دقیقش نصفه‌نیمه میشه.

ولی فعلاً یه چیزو صریح بگم
این خواب یه پیام مستقیم درباره بارداری واقعی نیست. خیال‌بافی مغزت بوده، نه نشونه قطعی.

حالا از نظر تحلیلی:

• اون مردی که امضا و مهر می‌زد معمولاً نماد «تایید یک مرحله» یا «رفع یک نگرانی» توی زندگیه. یعنی ذهن تو دنبال قطعیت یا مطمئن شدن از یه موضوعه.
  • درِ حضرت ابوالفضل معمولاً به احساس پناه بردن، کمک خواستن یا دنبال حمایت بودن ربط پیدا می‌کنه. یعنی یه موقعیت تو زندگیت هست که داری دنبال پشتوانه یا راه نجات می‌گردی.
  • عکس سونوگرافی نماد «شروع یک چیز جدید» یا «فکر کردن به پیامدهای رابطه» هست. لازم نیست بچه واقعی باشه؛ می‌تونه فکر، ترس، یا مسئولیت باشه.

ولی قبل از نتیجه‌گیری باید بپرسم:

خواب خوبی دیدید در یک تاپیک که درباره عاشورا حق‌شناس بود دیدم گفتید ۹بار چله عاشورا حق‌شناس خوندید ب ...

اره ۹ بار برداشتم آره نشانه هاش میومد تو خاب آخرش رسیدم

آفرین به این همت و ایمان 👏همیشه از چله اول تو خوابها نشانه مثبت میدیدی؟؟یا خنثی یا منفی هم بینش بو ...

ممنون ن آخراش میدیدم