2777
2789

الان که همه خوابن نشستم کتاب عقاید یک دلقک خوندن ،ولی یهو رفتم تو فکر دلمم گرفت  اومدم سایت کمی دردل کنم .

خونه پدرم اگه یه استکان میشکست پدر مادرم بعد یه فصل کتک جانانه بعدش فحش های آبدار و تحقیر کردن که دختر چیه و چرا خدا دختر بهمون داد و یه حرفای که آدم شرمش میشه بگه .

همیشه باید حواسمون بود چیزی خراب نشه اگه خراب میشد واویلا بود .

با شوهرم که ازدواج کردم یه روز یه لیوان از دستم شکست وای به عادت خونه پدرم دست هام شروع کرد به لرزیدن و ترس تمام  گرفت ، اما خیلی خونسرد اومد و لیوان ها جمع کرد ریخت آشغالی چند بار هم جارو کشید هی دستام نگاه کرد که شیشه نرفته باشه تو دستم .میگفت وا چرا اینجوری شده چرا دستات میلرزه ؟فدای سرت شکسته که شکسته پس کارخونه دارا چکار کننن ؟ 

باورم نمیشد بارهای بعد باز اگه چیزی خراب میشد سعی میکردم مخفی کاری کنم که مثلا نفهمه ولی در کمال تعجب  اصلا ناراحت نمیشد و درستش میکرد یا اگه درست شدنی نبود یکی دیگه میخرید .

اخلاقای بد همه ادما دارن ،شوهرمم بی عیب نیست ،ولی این رفتارش خیلی برام ارزشمنده .

یه روز دخترم یه کاسه شکست ناخودآگاه گفتم احمق کاسه عروسیم بود ، شوهرم منو به خودم آورد ،فورا اومد گفت ساکت شو کاسه جهنم که شکسته همین الان میرم ازش میخرم با دخترم درست صحبت کن . از اون روز بارها بچه هام خیلی وسایل شکستن ولی منم یاد گرفتم مثل شوهرم باشم و دخترام نترسن از اتفاقات ،که مثل خودم نشن .

هشتگ نمیدونم چرا اینا رو نوشتم .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کنید پسری که شوهرم باهاش تصادف کرده بهوش بیاد زودتر همین فردا بهوش بیاد

توکل بخدا ،انشالله خیر پیش بیاد براتون

خداروشکر شوهرت جبران سختی‌ها ت بوده. من اگه چیزی بشکنم شوهرم خودش. میکشه .ولی من برام مهم نیست خوش. ...

با شوهرم خیلی مشکلات داشتم خب طبیعی که دوتا آدم از دو دنیای متفاوت باهم به مشکلات بخورن . ولی گاهی میگم خدا میدونست چقدر سختی کشیدم میخواست خداییش رو نشونم بده .

ممنون عزیزم .

خیلی ها اینطورن ،یه سری وسایل ارزشمندن ولی ارزش نداره بخاطرش دعا راه بیفتهد

شوهر منم همینه تلوزیون خونمون شکست شوهرم به بچم گفت فدای سرت بابایی ولی من خودمو جرررررر دادم 😐😭

بخدا ارزش نداره بچه ت ناراحت شه اینو منی میگم که کلی کتک و تحقیر میخوردم .

اینم بگم تلویزیون و این چیزا خدایی آدم دلش میسوزه خراب شه یا بشکنه آدم ناراحت میشه . منم دخترم یه بار تلویزیون خراب کرد ناراحت شدم خیلی ولی چیزی بهش نگفتم ،شوهرمم خیلی راحت گفت لابد نیاز بوده تلویزیون جدید بخریم ،البته درست شد بعدش .