2777
2789
عنوان

بگو چیکارا کردی که الان یادت میاد میخوای خودتو شرحه شرحه کنی🧟‍♀️😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7510 بازدید | 146 پست

مجرد که بودم از یکی از همکلاسیام خوشم میومد ولی نمیدونستم باید چیکار کنم،ب حای اینکه باهاش نرم و خوب برخورد کنم دعوا میکردم باهاش ،بلاکش‌میکردم اونم بیچاره هی میومد معذرت خواهی ....

یه بار حجت اشرف زاده اومد دانشگاه و اهنگ ماه و ماهی رو خوند،منم پشت سر این نشسته بودم دقیقا.احساساتی شدم با صدای بلللللند همخوانی میکردم با خواننده که اندووووه بزرگی ست چه باشی چه نباشی🙄اینقدز صدام خش دار و غیر عادی بلند بود که خود اون پسر و همه ی همکلاسیام برگشتن ببینن اینی که قد قد میکنه کیه😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چراغ نفتی اتاق زیاد کردم زودتر گرم بشه کل اتاق دود زد البته خداروشکر در اتاق بسته بود قیامتی شد 

یبارم ذغال برگردوندم تو گونی ذغال تو انباری داخل حیاط کل انباری آتیش گرفت

نمیدونم چرا کتک نخوردم خونوادم خیلی روشن فکر بودن واقعا فک کنم    

ابتدایی بودم از طرف مدرسه رفتیم آزمایشگاه یه خانمی بود آزمایش انجام داد یه شیشه آورد الکل نمیدونم کبریت اورد چی آورد شیشه داخلش روش شد

منم رفتم خونه یه کاشه شیشه ایی الکل ریختم یه دراچین با کبریت روشن کردم رو کابیت چوبی بود نزدیک آتیش بگیره

مامانم و اینا صدا کردم انقد خندیدن😂😂😂

برای سلامتی ریه هام دعا کنید🙏

من نوجوون بودم بعد با چنتا دخترای فامیل باچنتا هم پسر کل کل میکردیم سراینکه دخترا بهترن یا پسرا منم برگشتم با صدلی بلند به یه پسری گفتم تو یه چیزی ازبدنت کمه یه چی که گرده تقریبا اندازه گردو اینا بعد یهو دخترداییم گف واااای چی میگی همه سکوت کردن منو نگا کردن🙈من منظورم مغزش بود🤣نمیدونم چرا اونطوری توصیفش کزدم

بچه ها خیلی خندیدم با خاطره هاتون😂😂

من خیلی سوتی زیاد دارم ، آخریش رو براتون تعریف میکنم

برادر شوهرم اینا رفته بودن مشهد، جاریم بهم پیام داد گفت براتون هدیه اوردیم هر وقت خونه بودین بگین که بیاریم 

خلاصه اومدن و نشستن ولی هنوز هدیه ای نداده بودن من یهو گفتم بابت هدیه ها ممنون😂🤦🏻‍♀️

الآن میگم آخه شاید اصلا همراهشون هدیه ای نیاورده بودن تو چرا پیش پیش تشکر کردی😂😂😂

امیدوارم که به عشقت برسی❤️

ممنونم مهربونم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

چراغ نفتی اتاق زیاد کردم زودتر گرم بشه کل اتاق دود زد البته خداروشکر در اتاق بسته بود قیامتی شد یبار ...

پدرشوهرم ته سیگارشو از پنجره انداخت بیرون 

چنددقیقه بعد بوی دود بلند شد 

رفتیم بیرون دیدیم ته سیگارش افتاده رو پنبه هایی که پهن کرده بودن کف حیاط یه لایه روی پنبه های جهیزیه دخترش سوخته بود 

خودش خندش گرفته بود😐😁 ما میخواستیم خفه ش کنیم 😖