2777
2789
عنوان

بگو چیکارا کردی که الان یادت میاد میخوای خودتو شرحه شرحه کنی🧟‍♀️😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7510 بازدید | 146 پست
اخ چه باحالی 💔😂بیشتر از خودت بگو عزیزم

من شیطنت زیاد کردم آبروم می‌ره خداوکیلی 🤐🤣🤣

لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه پربازدید شد واسه باز شدن گره زندگیم دعا کنید😔🙏

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
منم یه بار موقع خیرات همینطور شدم کل ظرفو گرفتم بردم داخل،بقیه گفتن بدو برو ظرفو بده بهش همش که برا ...

من واقعا اسکل بودم

فک کن یکی نبود بگه یه مجیمه گنده با یه کوه نمک توشو اخه برا چیت میخوای دختر😂😂😂😂

خوبه بهت گفتن خودت بردی دادی

برا من خودش در زد پس گرفت😂😂😂😂😂

یبار پدرشوهرمادرشوهرم اومدن سراغمون ماهم تازه عروسی کرده بودیم شوهرم تازه ازسرکار رسیده بود پدرشوهرم شروع کرد شوخی کردن که همو انگارندید واین حرفامنم گفتم خودت پیش خانمت بودی انرژی گرفتی گیردادی به ما اونم گفت نه والا انرژی نگرفتم انرژی ازدست دادم یادم میافته سرخ میشم  

دختر عمم مشکل داشت در حال طلاق بعد هی می‌گفت من هر روز میرم حموم فلان و اینا بعد پیش بابامو داداشلو همه گفتم این زندگیو شوهرشو دوست داره وگرنه هر روز نمی‌رفت حموم منظورم این بود به خودش میرسه بابام خندید گفت راست میگه همه خندیدن خیلی حرفم زشت بود 

اینو قبلا هم تعریف کردم اینجا ما یه استاد آقایی داشتیم خیلی آدم اوکی بود مثلا میگفت اگه گرسنه شدید ل ...

بااین حرفت بیشتر ازقبل خیاره رو حس میکرده نمیتونست درس بده 🤣🤣😂

عقد داداشم بود دوست نداشتم دوماد شه بره

موقع خوندن عقد همه نزدیکا پیش عروس دوماد بودن من نمی‌خواستم برم تو

خالم اومد بردم تو منم یهو تو بغل خالم زدم زیر گریه بلند گریه میکردم🥲

بیچاره زنداداشم مراسمشو زهر کردم براش😂

مثل کودن های بیشعور کم عقل رقص میزدم خاک تو سرم کنن

آنقدری خندیدم که شوهرم رو تخت خوابه داره میلرزه فک میکنه زلزه اومده وای خدا نکشتت دختر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من تو عروسی خودم انقدری رقصیدم که فیلم هامو میبینم از خجالت آب میشم

عروسی داییم ، هر بار که میرقصیدم اخرش میرفتم عروس دوماد  رو ماچ میکردم براشون ارزوی خوشبختی میکردم .. یه بار گفتی بتمرگ دیگه..نوجوون بودم 

یادم میاد میخوام بمیرم 😄

یبار پدرشوهرمادرشوهرم اومدن سراغمون ماهم تازه عروسی کرده بودیم شوهرم تازه ازسرکار رسیده بود پدرشوهرم ...

وای خدا چرا اونا که سن شون بالا میره تیکه های سنگین میندازن 💀🖤

آنقدری خندیدم که شوهرم رو تخت خوابه داره میلرزه فک میکنه زلزه اومده وای خدا نکشتت دختر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ...

😂😂😂تو عروسیمم که خواهرم کنترلم میکرد که بلند نشم برم وسط می‌گفت مثل افلیج ها رقص میزنی بتمرگ سرجات

شکل بهارانم ولی از دل خزانم...