2777
2789
عنوان

بگو چیکارا کردی که الان یادت میاد میخوای خودتو شرحه شرحه کنی🧟‍♀️😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7510 بازدید | 146 پست

کاش هیچوقت بغلش نمیکردم ک خدا بم بدش شاید گناع باعث شد جدا شم ازش

امضام 💔 🥺 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوو چی شد 😂

هیچی الان میبینم همه حتی بابای دوستامم یادشونه اون کارای سم منو بعد این همه سال . خیلی بد هم میخوندم

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

فکر کردم چی شده 😂 نگران نباش سوتیت خیلیم ضایع نبوده اوه زندگی‌من پر از این ضایع بازیا 

منم چند روز پیش وقتی از خونه دوستم بر میگشتم بعد خدافظی بلند گفتم به سلامت 😂😂😂 اینا دیگه واسم دست گرمیه 

اخه به سلامت به کییییی لامصب کی به خودش میگه به سلامت ؟

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

میخواستم برم بیرون .پماد ویتامین آ د که بیرنگه میزدم به لبام و پشت چشام تا برق بزنن.بعد کسی نگام میگ ...

منم همین کارو میکردم 😞😂 

یه بار کل صورتمو ضد آفتاب زدم بجز بینی

که وازلین زدم که قشنگ برق بزنه تو سن نوجوانی بودم بینیم ورم داشت 

خدااا 😣😆

وای تقریبا 12سال پیش عروسی عمه‌م بود منم بچه بودم از اول تا اخر مراسم داشتم میرقصیدم رقصم چه رقصی دلقک بازی حالا دیشب داشتیم فیلمشو میدیدیم خدایا چه ابرو ریزی کردم یعنی یک لحظه هم ننشستم همش دارم با فیلمبرداره میگردم یعنی عمه‌م به اندازه.ی من تو فیلم عروسیش نیست😭😭🤣🤣🤣🤣

گندای عظیمم و ک حتی نمیخوام بهش فکر کنم‌پنیک میشم

ولی خاطره مشابه دارم

۱۰ ۱۲ سالم بود

همسایمون نذر نمک داشت یه عالمه چیده بود تو سینی داده بود پسرش پخش کنه بین همسایه ها

اونم از طبقه اول ک ما باشیم شروع کرد

سینی و با کل نمکاش گرفتم تشکر کردم درو بستم رفتم تو🙂🙂🙂🙂

چند دقیقه بعد دوباره زنگمونو زد گفت ببخشید یکیش برای شما بود سینی و بیارید لطفا🙂🙂🙂🙂قیافش هیچوقت یادم نمیره

خونه مادرشوهرم اینا بودیم فیلم سینمایی تگزاس ۳ رو گذاشته بودن و داشتیم میدیدیم یهو رسید ب اونجا که اون سیاه پوسته داخل حمام بود بعد پژمان جمشیدی گفت فکر کنم صابون گلنار دستشه یهو من هارهار شروع کردم خندیدن.

برادرشوهرم اینا و شوهر خواهرشوهرها هم بودن.

هیچ کس نخندید.همه سرشون پایین بود

منم اگه خندم بگیره اصلا دیگه نمیتونم جمع کنم.چنددقیقه داشتم میخندیدم. شوهرمم بدجور عصبانی شده بود.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤