2777
2789
عنوان

یه داستان عجیب مذهبی ها

179 بازدید | 13 پست

تعریف میکنم ، توهین ببینم قفل کردم 

یه خانمی باردار بود ....این خانم همیشه ایام محرم و فاطمیه مشکی میپوشید ....در ایام فاطمیه باردار بود ....در تمامی بارداریش مشکلی براش بوجود اومده بود که هر روز باید پیراهنش رو عوض میکرد به دلیل اون مشکلی ک در بدنش به وجود اومده بود ! 

و زمانی که ایام فاطمیه رسید یادش افتاد که بلوز مشکی بپوشه....فقط هم گفت فقط یه دونه داشته ، گفت بیخیالش شدم گفتم امسال نمیتونم ، چون هر روز نمیشه این بلوز رو بشورم و خشک کنم و تن کنم ..... یکی از روزها اتفاقی گفت بذار یه روز بپوشم ......وقتی پوشیدش کلا اون مشکل بدنیش از بین رفت ، جوری که اصلاااااا نیاز نبود بلوزش رو عوض کنه در صورتی که قبلش هر روز باید بلوز عوض میکرد ، روزی یکی 😭😭

الان چندین روزه همون بلوز تنشه و هیچ نیازی نبوده عوضش کنه 😭

السلام علیک ایتها الصدیقة الشهیدة 🥀 🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بهشون ایمان دارم و معجزه دیدم من خواب دیدم یه گوشه از خونمون اتیش گرفته یه خانم چادری روی پشت بوم بود روی اتیش اب پاشید و روی منم اب پاشید تو خواب گفتند حضرت فاطمه است  چند روز بعدش تصادف کردم تو جاده  وحشتناک ماشین داغون شد و من خون از دماغم نیومد حتی خراش بر نداشتم

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

نخواستم براتون تاپیک بزنم بعد از اینکه توهین کردین و تاپیکتونو قفل کردین الانم اتفاقی این تاپیکتونو دیدم. حلالتون نمیکنم بابت اون حرفاتون

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من بهشون ایمان دارم و معجزه دیدم من خواب دیدم یه گوشه از خونمون اتیش گرفته یه خانم چادری روی پشت بوم ...

عزیزززززززززززم😭

یه چیزی بگم بهتون ایشون هرکسی رو که دوست داشته باشه و لایق بدونه بهش نشونه میده که ته قلبش کامل قرص باشه ....تو این زمونه که همه از دین و ایمان فراری شدن 

چقدر خوشحال شدم که اعتقاد تون رو دیدم 

الحمدلله 

کافیه یه ذره دوستشون داشته باشیم و بهشون احترام بذاریم 

اونوقت صد قدم میان جلو برامون 

نخواستم براتون تاپیک بزنم بعد از اینکه توهین کردین و تاپیکتونو قفل کردین الانم اتفاقی این تاپیکتونو ...

چرا ول کن نیستی شما! 

کفر کردی بر قرآن ....توهین شما کردی نه من !