2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این پسر چیه

118 بازدید | 17 پست

بچه ها من یه نامزدی بهم خورده داشتم و بعدش یه مدت افسردگی شدید داشتم و دنبال کارای مهاجرتم بودم 

حالا برام یه خواستگار اومده و با یه پسری هم در حال آشناییم نمیدونم چیکار کنم

آقایی که خواستگارم تو کار خشکباره 

وضع مالیش خیلی خوبه ولی از نظر تحصیلی دیپلم و از خودم پایین تره

ظاهرش هم خوبه قدش فقط کوتاهه البته از من بلندتره ولی خب در مقیاس پسرا کوتاهه

و اینکه تا اینجای کار به نظر مهربون و دست و دلباز و روشنفکر میاد فقط یکم مذهبیه که من نیستم و این احساس میکنم باعث مشکل میشه

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسری هم که در حال آشناییم باش از نظر ظاهری خیلی بهتره

اخلاقش بد نیست و داروسازه

اوایل به خاطر ظاهرش خیلی خوشم میومد ازش ولی یه سری فاکتور های اخلاقی داره که واقعا نمیدونم چیکارش کنم

کلا نمیدونم چیکار کنم

ول کنم برم سر مهاجرتم؟

تو شوهر کردن چیزی برای ادم نیست؟

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

ازت بلند تره دیک خوبه مذهبیه در چ حد مثلا

ببین مثلا ایام شهادت لباس مشکی میپوشه

نماز رو سعی میکنه اول وقت بخونه

بهش گفتم من ظاهرم اینه مشکلی ندارید؟

گفت شما پوششتو خودت انتخاب میکنی نه من

تو هم مذهبی شو خب....پسر خب الان گیر میاد ....مهاجرت بدون فکر و برای خلاصی وارد شدن به مشکلات

عه

کار خیر زیاد میکنه و میگه میخواد درس بخونه البته۳۲ سالشه

درس بخونه که چی بشه وقتی شغل و درآمد مناسب داره ؟! اگر از نظر اخلاقی و رفتاری مورد تایید خودتو و خونواده ت قبول کن با این اوصافی که گفتی موقعیت خوبیه 

درس بخونه که چی بشه وقتی شغل و درآمد مناسب داره ؟! اگر از نظر اخلاقی و رفتاری مورد تایید خودتو و خون ...

میگه علاقه داشتم برم دانشگاه فلسفه یا روان شناسی بخونم ولی چون همش دنبال کار بودم نشد

اره بابااا یه نگا به دور و برت بنداز آخه...خودتو پاگیر کنی اینجا که چی بشه

حالا من فکرم همین بود

مامانم گفت میخوای بری اونجا از صفر شروع کنی چند سال سختی بکشی خودتو از همه جدا کنی مگه چه قدر زنده ای

هی حرف میزنه تو دلمو خالی میکنه