2777
2789
عنوان

همیشه نگرانم تو رابطه که نکنه رهابشم چیکارکنم خوب شم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 24 پست
دقیقا همشو تجربه کردم و درست میگین همکون تجربه یاکردیم یا خواهیم کرد این ترس باعث محبت زیاد و رفتارا ...

خیلی بده . انگار داری باج میدی که ولت نکنن

ولی دقیقا برعکس نتیجه میده 

کسی که عزت نفس نداره و باج میده دوست داشتنی نیست 

چند سال قبل دوره های سوده هروی رو گوش کردم فکر کنم بدردت بخوره 

اره گاهی از خودم بیزارم خودم رو کنار یه پارتنر خوب بیشتر دوس دارم دیگه تنهایی بهم فشار اورد حالا میل ...

مث خواهر من دورازجونت البته😞

روی عزت نفست کار کن عزیزم 

میفهمم چی میگی اما فقط خودتی که باهر شرایطی تحمل می‌کنی 

شاید این مشکل روحل نکنی زبونم لال ازدواج نامناسبی هم داشته باشی 

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بده . انگار داری باج میدی که ولت نکننولی دقیقا برعکس نتیجه میده کسی که عزت نفس نداره و باج میده ...

اره خودمم بدم میاد از حالم اون لحظه سرچ میکنم اسمشونو

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

مث خواهر من دورازجونت البته😞روی عزت نفست کار کن عزیزم میفهمم چی میگی اما فقط خودتی که باهر شرایطی ت ...

همینه دقیقا ادمه خوبه ولی اگه عزیزمش کم شه فکرمیکنم امروز میخواد ولم کنه دراین حد درگیرم

ازدواج که چی بگم نگم بهتره

همینه دقیقا ادمه خوبه ولی اگه عزیزمش کم شه فکرمیکنم امروز میخواد ولم کنه دراین حد درگیرمازدواج که چی ...

خب بره به درک شما چتون شده  با خدا دردودل کن 

با امام حسین حرف بزن یا هر تمامی که رابطه نزدیک تری داری

از تو فقط به دونه تو دنیا وجود داره 

هیچ مادری دیگه تو رو به دنیا نمیاره 

حیف تونیست

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...
خود سوده هروی دوره هاشو میفروشهولی کانالهای دیگه قبلا دیده بودم که دوره هاشو رایگان میذاشتن

اهامرسی عزیزم

خب بره به درک شما چتون شده با خدا دردودل کن با امام حسین حرف بزن یا هر تمامی که رابطه نزدیک تری دار ...

براثر ارتباط باشخصی که مذهبی بودن اسیب های زیادی دیدم اللن چندسال شد ولی هنوز باهامه این دردا و ازدین بیزارشدم دیگه خودمو راهمو گم کردم