سالیوآن مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 9709 عنوان مدیر گروه رشتمون ازم خواسته ادمین گروه بشم نظرتون چیه🤔 48 بازدید | 5 پست مدیر گروه رشته مون ( مهندسی کامپیوتر ) ازم خواسته که ادمین گروه رشته دانشگاه بشم که همه ی بچه های مهندسی کامپیوتر داخل گروهنو سوال پرسیدن جواب بدم اینا…بنظزتون خوبه؟؟؟ چیکار کنم هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🤍 1404/09/01 | 23:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 5877 نه خیلی درگیر میشی کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
سالیوآن مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 9709 نه خیلی درگیر میشی مثلا چجوری هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🤍
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49099 بیخیال بنظرم از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 5877 مثلا چجوری اینو عضو کن اونو حذف کن نمیدونم سوال جواب بده فلان کارو کن کلا خیلی درگیریه کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨