2777
2789

هرروز به طرز عجیبی بالای 4،5 بار عدد جفت میبینم نشونش چیه؟

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

هر زمان ساعت جفت میبینی یه ارزو از ته قلبت بکن. 

من همیشه این مواقع فقط و فقط آرزوی سلامتی و تندرستی برای عزیزانم میکنم

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی کسی ب یادته💔

منی که تنها ترینم.. 

یمدت شبانه روز بفکر کسی بودم از همون موقع شروع شد دیدن عدد جفت..

بعد باهاش رفتم تو رابطه بازم همچنان عدد جفت میدیدم

الان که کات کردیم و حالم بده همچنان باز میبینم...

نمی‌فهمم نشونش چیه

خیلی عجیبه..

یکی دوبار ممکنه اتفاقی باشه 

اما این همه دیدن طبیعی نیست

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

منم میبینم علائم بیکاریه عزیزم 😁

بعضی وقتا اصلا وقت ندارم..

میگم بزار ببینم ساعت چنده...

صفحه گوشی رو باز میکنم عدد جفته.. 

بعد دوباره مشغول میشم 

دوباره میخوام ببینم ساعت چنده باز جفت

توی همه چی عدد جفت میبینم

هر زمان ساعت جفت میبینی یه ارزو ار ته قلبت بکن. من همیشه این مواقع فقط و فقط آرزوی سلامتی و تندرستی ...

انقدر که من میبینم فکر کنم آرزوهام تموم شن😂

منم میبینم زیادم میبینم مثلا امروز دوبار دیدم یهویی هم دیدم قبلش هم گوشی دستم نبود

خیلی عجیبه.. 

انقدر که من میبینم فکر کنم آرزوهام تموم شن😂

اشکالی نداره هرسری میبینی چشماتو ببند و از اعماق وجودت خواستتو کوتاه بگو. تهشم یه امین بگو. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
اشکالی نداره هرسری میبینی چشماتو ببند و از اعماق وجودت خواستتو کوتاه بگو. تهشم یه امین بگو.

حتما عزیزم

اره ولی نمیدونم چرا ؟ دلیلی داره یا نه

فکر نمیکنم بی دلیل باشم

چرا قبلا انقدر نمیدیدم