2777
2789
عنوان

از شوهرم کینه دارم از آغوشش فراری ام

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 19 پست

حیف عمر و زندگیت با این موجود تلف کنی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

داشته باشی اگه خودت شاغلی و خانواده قبول میکنن جدا شو نجات میدی خودتو و بچها رو

خیلیی دوس دارم کاش راهی بود جای امنی بود بچه نگه دار داشتم فرار میکردم ولی شهامت زندگی تنهایی رو‌ندارم پرستار مطمئن ندارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بد نیس خداروشکر مشکل من اینه وقتی با بچه ها میخام اقدام ب طلاق کنم استرس مسئولیت بچه ها رو دارم همین ...

خوب پولتو واسه خودت پس انداز کن محکم وقاطع ،،یا حداقل هرماه یه مقدار پس اندازکن

واقعا چه جوابی دارن مردای اینجوری پیشه خدا بدن،

شوهر منم خیلی نمک کوره 

همیشه تو مریضی بدترین شرایط براش سنگ تموم گذاشتم،ولی همیشه با رفتارش بهم ثابت کرده تو روزای سخت نباید روش حساب کنم،نمونش امشب،

سرما خوردم ،اول که دعوا به پا کرد بعدشم قهر کرد رفت کپید،امیدوارم خواب به خواب نشه،دلم نمیاد نفرین کنم به خاطر بچه هام،ولی خیلی دلمو میشکنه،