2777
2789

دو ماه پیش عروسی دخترخالم بود (زیاد با خالم و دختر خالم اینا ارتباط نداریم ) 

حالا بعد از دوماه منو خانوادم میخوایم بریم خونه عروس دوماد!!!

دیره به نظرتون ؟ 

کادو چی ببریم ؟ 

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

کادو رو‌باید ببرید حالا هرچقدر مرسوم هست

مثلا چی ببریم ؟ 

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما تا یه سال خونه تازه عروس نمیریم چه برسه به اینکه دو ماه دیر باشه زود هم هست .معمولا تازه عروس دوماد رو پاگشا دعوت میکنن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

چون تازه جهاز گرفته و نمونید چی داره چی نداره .ممکنه ی چیزی ببرین اونو خریده از قبل پول بدین بهتره.دیگه زیر ۱ هم نمیشه .حالا بر حسب توانتون هر چه بالاتر بهتر

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

چرا میرید دعوت کردن ؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

نه دیر نیس کادو پول میتونید ببرید یا یه وسیله خونه مث کتری قوری، سرخکن، چایی ساز، خرد کن از اینجور چ ...

مرغ خوری دو یا سه تایی چطوره ببریم ؟ یا بستنی خوری ۶ تایی 

یا سینی پذیرایی دو سایزی

فقط منو داداشم میخوایم بریم

چرا میرید دعوت کردن ؟

دختر خالم رو تو این مدت دو سه بار دیدم هی میگفت بیاین خونمون

چون تازه جهاز گرفته و نمونید چی داره چی نداره .ممکنه ی چیزی ببرین اونو خریده از قبل پول بدین بهتره.د ...

فکر میکنم وسیله بهتره یادگاری میمونه🤔🤔

مرغ خوری دو یا سه تایی چطوره ببریم ؟ یا بستنی خوری ۶ تایی یا سینی پذیرایی دو سایزیفقط منو داداشم میخ ...

شاید داشته باشه یا طبق سلیقه اش نباشه یا نتونه با چیزای دیگه ست کنه. اینجوری ارزش کادوی شما کم میشه. 

به نظرم پول یا کارت هدیه با یه جعبه شیرینی یا شکلات برین

مرغ خوری دو یا سه تایی چطوره ببریم ؟ یا بستنی خوری ۶ تایی یا سینی پذیرایی دو سایزیفقط منو داداشم میخ ...

اینا هم خیلی خوبه به نظرم

من خالم و دخترخاله هام اومدن خونم خالم کتری قوری، یکی از دخترخاله هام شکلات خوری بزرگ یکیش ظرف پذیرایی از اینا ک چن تا جا داره برا شکلات و مغزیجات و این چیزا ببین معمولا دفعه اول میرن خونه کسی مخصوصا برا تازه عروس یا پول میبرن یا وسیله خونه، یا میتونید گل یا شیرینی هم ببرید

ما تا یه سال خونه تازه عروس نمیریم چه برسه به اینکه دو ماه دیر باشه زود هم هست .معمولا تازه عروس دوم ...

عه ...

نمیدونم اینجا رسم چطوریه 

ما تا حالا دختر پسر عروس دوماد نکردیم 😂