2777
2789
عنوان

اینارو ولش کن عشق چیشد❓️😂

204 بازدید | 40 پست

از اونی که دنیارو برات آتیش میزد چخبر؟!😂

اونی که میگفت تا تهش باهاتم چی؟😂

آخ آخ😂💔

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

الان همه میگن کنار بغلمه 😂چصی چصی

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان همه میگن کنار بغلمه 😂چصی چصی

حق حق حق😂

انگار فقط لاشیا به پست ما خوردن

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

هنو باهمیم دعا کن بزودی قسمتمون شه بهم برسیم

میشە منم راهنمایی کنیـــــ🫠سر یە چیزی گفتم کات وقت همو تلف نکنیم گفت باشە وقتتونو تلف نمیکنم داشت حرف میزد گوشیو قطع کردم،دوروز بعدش رفت سفرکاری عین همیشە پیامش دادم رسیدی گفت بلە الان،گفتم مزاحم نیستم گفت مراحمی سرم شلوغ(دروغ نگفت جلسە داشت)گفتم پس سرت خلوت شد پیم بدە گفت اوکی،دو رور گذشتە پیم ندادە ولی🥲

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

میشە منم راهنمایی کنیـــــ🫠سر یە چیزی گفتم کات وقت همو تلف نکنیم گفت باشە وقتتونو تلف نمیکنم داشت ح ...

چرا گفتی کات

چرا دوباره بهش پیام دادی پیام نمیدادی بهتر بود 

عاشق طراحی و نقاشی کردنم 🎨🤍🌱 من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد💕