2777
2789
عنوان

از حامی زنان بودم بدم میاد

223 بازدید | 23 پست

وقتی میبینم همجنس های خودم همیشه تو صحنه های ازار یک زن ، تحقیر تمسهر و.. حضور پر رنگی دارن ، چه تو ایتستا چه تو واقعیت

واقعا بعضیا حقشونه نفس کشیدنشون دست شوهرشون باشه و رسالتشون راضی نگه داشتن مرد های زندگیشونه ، بعضیا حقشونه دیه و ارثشون نصف مردا باشه ، حقشونه کتک خور باشن ، حقشونه جنس دست دو باشن

خوبی بهشون نیومده تا میای حرف از ازادی میزنی از ترس کار کردن و مستقل بودن تنشون میلرزه ، انتظار دارن خانوم خونه باشن اما خانه داری نکن ، فقط تو تخت خواب زن باشن ، تو این همه مدت زن ستیز تر از زن ایرانی هیچ جا ندیدم که خودشو ضعیف به اسم لطیف ، بی عرضه به اسم لوند و بیکار به اسم انرژی زنانه دار تلقی میکنه در صورتی که برای یک لباس ماه ها با شوهرش چونه میزنه تا هم میگیم ازادی زن و مرد حقوق برابر به تشنج میوفته

و باز هم به خودم که نگاه میکنم ازین دلسوزیه احمقانه از خودم بدم میاد که دوست دارم روزی زنا هم قدرتو به دست بگیرن مخصوصا تو ایران

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از زنان زن ستیز بدم میادولی حامی زنان هستم

منم بودم اما احساس میکنم اشتباهه

خیلی زنا خودشون این طرفداریو دوس ندارن

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

میدونی ذهنیت برده طور دارن 

فکر میکنن هر کسی برده‌ی بهتری باشه انسان بهتری هست 

نمونه بارزش مادر خودم. فکر میکنه دختر مثل ظرفه باید دست اول باشه و وظیفه زن پول خرج کردنه و کلی چیزای دیگه 

به خاطر همین چیزا فردا میزارم میرم از ایران حتی بهش خبر هم ندادم

منم بودم اما احساس میکنم اشتباههخیلی زنا خودشون این طرفداریو دوس ندارن

باید محکم کوبید تو دهن اون قشر از زنانی که آویزوون شلوار مردا هستن 

ولی تو به حمایتت ادامه بده

نذار چند تا زن نخاله ، نا امیدت کنن

ذوقی‌ چندان‌ ندارد.. بی‌ گربه زندگانی...🖤🐈‍⬛

میدونی ذهنیت برده طور دارن فکر میکنن هر کسی برده‌ی بهتری باشه انسان بهتری هست نمونه بارزش مادر خودم. ...

دقیقا فک میکنن نقش زن فقط تو تخت خوابه بقیش بخور بخواب بگرد اونم زیر سایه شوهر!

اونکه درسته اگر زن ایرانی اینجور نبود چرا روزگارش این بود ک حتی حق طلاقم نداره ولی دفاع از حق زنا وا ...

من واقعا وقتی به اینا فک میکنم تمایلی ب برگشت به ایران ندارم 

دفاع یک تنه فقط مسخره کردن همون حقوقه

باید محکم کوبید تو دهن اون قشر از زنانی که آویزوون شلوار مردا هستن ولی تو به حمایتت ادامه بدهنذار چن ...

اخر متنمم نوشتم اصلا میبینم ی زن این مدلی دلم کباب میشه با خودم میگم کاش واقعا به تنهایی میتونستم کاری کنم

کاش ی ذره از اتحاد مردهارو داشتیم

ما باید هم با اونا بجنگیم هم با خودمون

اخر متنمم نوشتم اصلا میبینم ی زن این مدلی دلم کباب میشه با خودم میگم کاش واقعا به تنهایی میتونستم کا ...

دقیقا

مردها همیشه پشت همجنس خودشون هستن

ولی ما زنها..

متاسفانه خیر..!

ذوقی‌ چندان‌ ندارد.. بی‌ گربه زندگانی...🖤🐈‍⬛

دقیقا فک میکنن نقش زن فقط تو تخت خوابه بقیش بخور بخواب بگرد اونم زیر سایه شوهر!

عموما این خط فکری ها زنان بی دست و پا، بی عرضه، نادان ضریب هوشی پایین هستن 

آدم هر چی فرهیخته باشه بیشتر پی گرفتن حق و حقوقش میره بیشتر کار میکنه پول درمیاره و مثالهم 

به هر حال اینا هم یه مدل سبک زندگی دارن نمیتونیم همه رو وادار کنیم مثل همدیگه باشن جهان با تفاوت هاش قشنگه