2777
2789
عنوان

یه خواستکار خوب دارم

144 بازدید | 10 پست

وضعیت مالیش خوبه

مودبه مستقله

زیباست

فقط ۱۳سال تفاوت سنی داریم.خیلی هم محترمه و همه تصمیمات رو سپرده به خودم.به نظرتون اختلاف سنی مشکل پیش میاره؟ظاهرش جوونه

خودم ۲۹ سالمه و شرایطم خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

42 سالشه

تاعقد و عروسی کنید و یه بچه بیارید شده50 ساله. 

حال و حوصله بچه داری تو سن 50 رو داره!!؟؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

42 سالشهتاعقد و عروسی کنید و یه بچه بیارید شده50 ساله. حال و حوصله بچه داری تو سن 50 رو داره!!؟؟

به نظرم یه نفر نمیتونه از همه لحاظ کامل باشه

استارتر در مورد اخلاق و ظاهر و پولش گفت خوبه

یه سنو فک کنم بشه روش فکر کرد

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

به نظرم یه نفر نمیتونه از همه لحاظ کامل باشهاستارتر در مورد اخلاق و ظاهر و پولش گفت خوبهیه سنو فک کن ...

چون پولش خوبه، میشه به سن فکر کرد؟! 😊جالبه! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چون پولش خوبه، میشه به سن فکر کرد؟! 😊جالبه!

بله پول و سن هر دو جزو ظواهر هستن

میخواین بگین پول مهم نیست؟ نخندونین منو

بین پول و اخلاق میشه و باید اخلاق رو انتخاب کرد

ولی بین پول و سن اگه اختلاف سنی خیلی نباشه میشه پول رو انتخاب کرد

ضمنا دایی و همسرش یازده سال اختلاف دارن خوشبختم هستن بنابراین سن ملاک خوشبختی و بدبختی نیست

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

بله پول و سن هر دو جزو ظواهر هستنمیخواین بگین پول مهم نیست؟ نخندونین منوبین پول و اخلاق میشه و باید ...

فک کنم منطقی ترین حرفی باشه که تو عمرتون یکی گفته بهتون