2777
2789

سلام شبتون بخیر.

تاپیک قراره کاربردی باشه پس لطفا فقط ازقدووزن ورشدخوب کودک صحبت کنید .

من سه تابچه دارم کوجیکه وبررگه اکیه قدووزنشون پسرم قدش خوبه ولی وزنش انواع شربت اشتهادادمش دکتربردمش کسی برااشتهاویتامین دی داده؟

برلی قدبچه خواب شب بسیارمهمههه دختردارها که جدیدازودبه بلوغ میرسن دخترها حتمازودبخوابونید

من بچه هام زیادکشک میخورن 

ماست وشیرکم علاقه ندارن.

دخترم ۱۰سللش تموم شده قدش۱۴۳ وزنش ۴۲هستش 

کوچیکه هم خوبه قدووزنشونمیدونم خوبه اماهرکی میبیندش فک میکنه ۸سالشه وسطی که پسرم نه قدش خوبه ولی بسیارکم اشتهاااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه تاپیک خوبی کاش راه حل کارگشا بگن مامان های مهربون 

تجربه هاتون رو بزارید 

بچم کلاس دوم ۱۸کیلو 🥲

یه عالمه دکتر و دارو و آزمایش 

حجامت 

تغذیه 

هیچ کدوم براش اثر نداره 

حالا خوبم میخوره خداروشکربد غذام نیست 

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
چه تاپیک خوبی کاش راه حل کارگشا بگن مامان های مهربون تجربه هاتون رو بزارید بچم کلاس دوم ۱۸کیلو 🥲یه ...

اره خوبه اگرهمکاری کنن.

شمادکترویتامین دی بهش نداده .یکی ازاشناهابچه اش اصلا غذانمیخورده میگه یکماه قرص جوشان خورده رواشتهاش اثرگذاشته من پسرمودادم اصلا بیفایده است

پسر شما هم کمبود وزن نداره خیلیپسرعموی پسرم نه سالشه ۲۶ کیلوئهخیلی کوچولو و لاغر و ضعیفه

پسرمنم واقعاضعیفه چون قدش بلندمن بچه هام قدشون بلندن ۳تاشون میزاخری هستن دخترهام خوبن ولی پسرم هیلی لاغرلباس که تنش نیس استخون هاش مشخصه

اره خوبه اگرهمکاری کنن.شمادکترویتامین دی بهش نداده .یکی ازاشناهابچه اش اصلا غذانمیخورده میگه یکماه ق ...

یک روز درمیون داره قرص ویتامین دی میخوره چند ساله 

بچه من اشتهاش خوبه ماشاالله همه میگن این همه میخوره چرا وزن نمیگیره 

شاااید سالی ۵۰۰ گرم بره بالا 

خیلی ناراحتم بیش از حد لاغره 

چقدر آزمایش های تخصصی دادم 

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

اسی تنقلات رو تا حد زیادی کم کن مخصوصا پفک و چیپس

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

برای اشتها قرص زینک و پودر جنرال تونیک دینه رو بگیرید

هله هوله و سرخ کردنی رو تا جای ممکن کم کنید(هم جلوی رشد قد رو میگیره هم جلوی اشتها)

صبحونه ها تخم مرغ یا عدسی یا لوبیا بخورن

شب قبل خواب شیر خرما یا شیر عسل

اگه میتونین قرص امگا بهشون بدین خیلی خوبه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎