2777
2789

هیچ کاری نمیتونم کنم انگار دستو پام قفل زدن

ازدواجم جور نمیشه

نه کاری نه دلخوشیی هیچی

برام دعا کنین شاید خدا نظری کنه

۳۰ سالمم تموم شد

الهی هر کی دعا کرد حاجت خودش روا بشه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من که با مادرم خیلی رابطه خوبی نداشتم و ندارم

ای فاطمه زهرا خودت مادری کن برام

یه فرد خوب سر راهم قرار بده به حق خودت 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

منم همه وجودم رو غصه گرفته 

حس میکنم مردم،هرچی صدا میزنم به گوش هیچ کس نمیرسه 

از هرکس میخوام برام دعا کنه هیچ اثری نداره

نمیدونم چرااا اینجوری شدزندگیم😭😭😭

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

وای از ازدواج منکه گیر یه مادرشوهر عفریته عوضی افتادم 

کاش زمان به عقب برمیگشت وقتی ازم خواستگاری میکرد با پشت دست میزدم تو دهنش میگفتم زودتر گمشو لاشی 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

ایشاله خدا هرچی میخوای بهت بده

برای منم دعا میکنی آجی کارهام تو هم رفته تا میام یه جا رو درست کنم یه جا دیگت خراب میشه

زندگیم روی تعادل نیس

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

اللهی به حق این روز عزیز ماه بعد لباس عروسیتو به تن کنی الهی امین

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

من دعام در حق بقیه میگیره هر کسی اومد تاپیکم حال دلش خوب بشه ای خدا 

منم مثل شمانیاز جن‌سیم شدیده، یعنی خدا حاضره به گناه بیفتم اما ازدواجمو جور نکنهخیلی خستم، دلم میخوا ...

من خاستگار زیاد داشتم و دارم ولی به هیچ کدوم خیلی حسه جنسی و تمایل نداشتم واسه همین قبول نکردم

واقن همش میگم خدایا خودت حلالت رو برام درست کن به گناه نیوفتم دیگه ۳۰ سال خودمو حفظ کردم

خدا خودش بسازه برامون

من خاستگار زیاد داشتم و دارم ولی به هیچ کدوم خیلی حسه جنسی و تمایل نداشتم واسه همین قبول نکردمواقن ه ...

من ۳۵

خواستگارم ندارم، بخدا از شدت فشار جن‌سی دارم روانی میشم، نمیدونم چیکار کنم

مگه میشه خدا ببینه دارم به گناه میفتم و کاری نکنه برام؟ خب من چیکار کنم؟ خودم برم خواستگاری؟

چقدر نیازمو سرکوب کنم، بخدا نمیدونین چقدر حالم بده و چقدر پرخاشگر شدم

من خاستگار زیاد داشتم و دارم ولی به هیچ کدوم خیلی حسه جنسی و تمایل نداشتم واسه همین قبول نکردمواقن ه ...

عزیز ت تایپیک قبلیت گفتی نیمچه حس ششم دارید  من این روزام دعام برا خاهرم مژگانه میشه بگید حستون چیه تو تکمیل ظرفیت فرهنگیان قبول میشه؟ لطفا براش دعا میکنید دل مادرم با قبولیش تو تکمیل ظرفیت فرهنگیان شاد بشه