2777
2789
عنوان

قرص ویتامینD3

114 بازدید | 16 پست

دکتر به دخترم داده دوز هزار

مدرسه بخش داده ماهی یدونه دوزش پنج هزار

الان دخترم پنج هزار بخوره تا پنج روز دیگه هزار نخوره یا وابسته دوز هزار کامل تموم بشه بعد پنج هزار بخوره؟

چندسالشه ؟

مشکل خاصی ک نداشته دخترتون؟

برای سلامتی بیشتر میخوره؟

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نسخه دکتر رو اجرا کن تا تموم بشه

تحقیقات نشون داده خوردن روزانه‌ با دوز پایین بهتر از ماهانه با دوز بالاس

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نسخه دکتر رو اجرا کن تا تموم بشهتحقیقات نشون داده خوردن روزانه‌ با دوز پایین بهتر از ماهانه با دوز ب ...

ببخشید ی سوال ،من آزمایش دادم ویتامین دی ۳۶ بود یعنی اگه الان با دوز ۱۰۰۰ بخورم مشکلی نداره ؟ 

ببخشید ی سوال ،من آزمایش دادم ویتامین دی ۳۶ بود یعنی اگه الان با دوز ۱۰۰۰ بخورم مشکلی نداره ؟

زیاده که

چرا باید بخوری؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
آخه نوشته بود ۳۰ تا ۷۰ نرماله ماله من ۳۶ بود

با یه چیز دیگه اشتباه گرفتم فک کردم حداکثر نرمال ۳۰ هست

بله میتونید بخورید تا سه ماه