2777
2789

عسل کنار کیلویی ۴۸۰میفروشم

خوبه؟

گرونه؟

مناسبه؟

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارزونه اگه واقعا بگم ماهم داریم میدیم ۵۰۰ ولی در واقع کیلویی ۷۰۰ تومنه اگه عسلش طبیعی باشه خوبه

مشتری دارید؟

ببخشید کدوم شهرید

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

ارزونه اگه واقعا بگم ماهم داریم میدیم ۵۰۰ ولی در واقع کیلویی ۷۰۰ تومنه اگه عسلش طبیعی باشه خوبه

و اینکه کجا میفروشید

ما خیلی مشتری داریم تبلیغ نباشه اقوام به کنار چون خراسان شمالی هستیم از خراسان رضوی هم میان امسال عس ...

خب خدا رو شکر

پر روزی باشید🤲🏼