2777
2789
عنوان

بیاین نصیحت کنین منو بابت دانشگام

152 بازدید | 18 پست

فرض کنین شما خواهر بزرگتر من 

اگه بخواین درباره دانشگاه بهم نصیحت کنین چی میگین؟ 

دقیقا برخوردم چی باشه چجوری موفق باشم یا چیا باید به مهارتام اضافه بشه؟

تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...

سلام میشه کمکم کنی 

من چند وقتی هست تاپیک های سوژه و فان میزنم  برای خنده 

امروز نینی یار گفت ممکنه برات دردسر بشه و ازت شکایت کنه این دکتر 

میشه تاپیک آخرمو گزارش بزنی 

گزارش زدی لایک کن تا برات آیت الکرسی و حمد بخونم 🥲😭❤️(تاپیکی که راجب دکتر کامبیز هست)، 

کاربری دست سه نفره،

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه چی یادبگیر 

درساتو شب امتحان نذار در طول ترم بخون

به رفتار خوب و بد پسرا و دخترا محل نده

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

سلام میشه کمکم کنی من چند وقتی هست تاپیک های سوژه و فان میزنم برای خنده امروز نینی یار گفت ممکنه بر ...

ول کن بابا چه شکایتی مگه بیکاره

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

حس شیشم می‌شناسی لازم دارم

عصر هجری مگه 

توسال ۲۰۲۵ هستیم

بسپار به خدا

تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...

چه ربطی داره ؟

ربطش به اینه هر کی ی عقلی داره 

از عقل ی نفر دیگه دقیقا میخوای به چی برسی؟ به آینده؟

درس حس شیشم خونده طرف 

اصلا از کجا راست میگه