2777
2789

میگه بچه نمیخوام و متنفرم ولی وقتی مادرامون میگن چرا بچه دار نمیشید، میگه به فکرش هستیم، یا زن داداشم بهش گفت ایشالله بزودی بچه ی شما، میگه ایشااالللله

نه تا حالا خواهرزاده هاشو بغل گرفته، نه باهاشون وقت میذاره، ولی وقتی مادرش از بچه های اونا حرف میزنه، این با یه ذوقی بهش گوش میده، انگار صدساله ارزوی بچه داره

نمیفهممش راستش

منم خیلی عاشق بچه نیستم ولی حس میکنم یدونه بچه رو میخوام

هرچی بهش میگم سنم بالا رفته ، ۳۳ رو رد کردم، داره فرصتم تموم میشه، اگر میخوای الان وقتشه، اگر نمیخوای بگو به همه که انقدر نصیحتمون نکنن و منم توی ذهنم دیگه فکر بچه داشتنو با کمال ناراحتی فراموشش کنم

ولی بلاتکلیفه

مالی هم بحرانی نداریم اخه

دیوونم کرده

همچین اعجوبه ای دیده بودین؟ مگه مردا همه عاشق بچه نبودن؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کی گفته مردها عاشق بچه ن 

در اطراف من یا فرزند ندارن یا تهش یکی

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

قبل ازدواج حرفی نزده بود مخالفتی نکرده

نمیدونم والا چی بگم

منم هی عقب انداختم الان فهمیدم همسرم مشکل داره معلوم نیست چند سال دیگه بچه دار بشیم 

لااقل اگه الان نمیخواد آزمایشات رو برید که بعدا نگرانی نداشته باشید

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

قبل ازدواج حرفی نزده بود مخالفتی نکردهنمیدونم والا چی بگممنم هی عقب انداختم الان فهمیدم همسرم مشکل د ...

قبل از ازدواجم هر روز یه چیزی میگفت ولی فکر میکردم بزرگتر بشیم عاقل بشه و بالاخره یا میخواد یا نمیخواد

نه بعضیا خب نمی خوان اما باید قبل ازدواج می گفت.دایی منم بچه نخواست و نمی خواد از سن بچه دار شدن هم عبور کردن با وجود این که از نظر مالی هم خیلی عالیه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

خب تصمیمتون چی شد؟ خودتونم بچه نمیخواین؟

فعلا ک بهش سخت نمیگیرم ک دعوا کنم   منم ۳۷سالمه  دیگه داره میگذره    ولی خب چون تازه ازدواج کردیم نمیخوام بهش فشار بیارم ک ناراحتی پیش بیاد تا ببینم خدا چی میخواد

نه بعضیا خب نمی خوان اما باید قبل ازدواج می گفت.دایی منم بچه نخواست و نمی خواد از سن بچه دار شدن هم ...

اره بهتر بود قبلش میگفت، خیلی بچه بودیم و عاشق شدیم و بدون فکر کردن به جزییات ازدواج کردیم