2777
2789
عنوان

امتحانات نهایی یازدهم

| مشاهده متن کامل بحث + 3196 بازدید | 371 پست
۱۰ هم نمیشم پس

🤣

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میتونی زوج و فرد بزنی

الان واسه شروع دیر نیست بنظرتون؟!؟

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

بنظرتون من دیر شروع نکردم؟؟از اول مهر خیلی جدی نخوندم راستش در حد نمره خوب مدرسه فقطاز ازمون و کلاسا ...

بیشتر روی نهایی ها مانور بده؛نهایی ها رو از الان هم میتونی یه کاری بکنی و تراز بالا بگیری

کنکورتم در حد ۴۰ اینا باشه اوکیه

نه دیگه سعی کن همه رو بزنی

حله ممنونم

خانوما من یازدهمو امتحان نهایی ندادم ۲۴سالمه 

اگه بخوام دوباره کنکور بدم کدوم درسای یازدهمو بایدامتحان بدم؟بعد اگه دوازدهمم بخوام دوباره امتحان بدم دوازدهم همشو ویازدهم رو تو خرداد باید امتحان بدم یعنی ☹️

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

ببین عزیزم من پارسال و پیرارسال امتحان نهایی دادم. هم دهم و هم یازدهم.جفتشم اسون بود و الکی دارن میترسونن که شما 1)پول بدی به مشاور 2)کتاب های امتحان نهایی رو بخری

من بدون کتاب جفت امتحان نهایییامو خوب دادم. فقط فیزیک دهم و شیمی یازدهم رو یکم خراب کردم اونم بخاطر اینه که کلا نخونده بودم و سپرده بودم به شب امتحان واگرنه اونارم اگه میخوندم اصلا 20 گرفتنش کار سختی نبود.

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

بیشتر روی نهایی ها مانور بده؛نهایی ها رو از الان هم میتونی یه کاری بکنی و تراز بالا بگیریکنکورتم در ...

اع شما دانشجوی دندونید؟؟؟ امضاتونو الان دیدمممم

ببین عزیزم من پارسال و پیرارسال امتحان نهایی دادم. هم دهم و هم یازدهم.جفتشم اسون بود و الکی دارن میت ...

بنظرتون برا رشته دندون الان شروع دیر نیست؟

تست از کی بزنم؟ شما چجوری خوندید نهایی خوب گرفتید؟