2777
2789

طبق قانون زن بعد از رفع نیاز های مادیش تاکید میکنم بعد از رفع نیاز ها و پرداخت نفقه یا حتی اگر بخاد اجرت المثل بگیره (پول انجام کار های خانه شوهر) بعد پرداخت اون ، حقی درباره اظهار نظر یا تصرف در مابقی اموال شوهر رو نداره (طبق ماده۱۱۱۸ و ماده۱۱۰۶) و البته به نظرم منطقی هم هست چون در اون صورت (پرداخت حقوق زن و بچه) مرد وظیفه مالی پدر بودن و همسر بودن رو پرداخته و بقیه مالش که دسترنج خودشه اختیارش با خودشه میتونه برا خانوادش خرج کنه

یعنی وقتی زن نیاز های خودت و بچه اش و ایندشون تامینه نمیتونن درباره بقیه اموال شوهر تصمیم گیری کنن 

این هم بده هم خوب 

بده ، چون شوهر ممکنه دست به خرجای غیر منطقی بزنه 

و‌خوبه ،چون‌ میتونه بدون اجازه گرفتن از زنش کار خیر کنه و اگر خانوادش یا کسی نیازمند باشن به اونا کمک کنه (ممکنه زنش خوب نباشه و مانع خیر بشه )

نظر شما درباره این قضیه چیه؟

فقط خواهش میکنم دعوا نشه تو تاپیک که باز میترکه

خدایا بسهه دیگهههه ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من مشکلی ندارم ولی مزخرفاتی که گفتی رو هم قبول ندارم پول زن و مرد مشترکه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

من مخالف این قانون های عهد بوقیم 

زن باردار میشه بچه بزرگ میکنه و خانه داری 

یه نفقه اخه چیه دیگه 

من شوهرم تمام خرج خانوادش رو میده مخالفتی ندارم ولی اگه مخالف بودم یه هزاری بدون اجازه من نمیداد 

میتونستی بدون توهین کردن نظرتو بگی دوست عزیز

نگفتم تو مزخرفی گفتم این حرفات مزخرفه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
پسر‌ی ک تشکیل خانواده داده مگه سرپرست باباننشه ک براشون خرج‌کنه سیسی؟

بعد از رفع نیاز های خانوادش میتونه برا والدینش خرج کنه و خیلی وقتا ممکنه پسری ولی مادرش بشه 

خدایا بسهه دیگهههه ...

چون خانومها سازش میکنن مثلا شوهرم نداره اوکی فدا سرش باهم می‌سازیم کم داریم کم خرج میکنیم اگ همون اول پدره مرد رو دربیارن که نه من الان ماهی ۳۰ـ۴۰ تومن نیازمه به منم ربطی نداره حقوقت ۱۰ تومنه ۲۰ تومنه 

اینجوری آره ۱۰۰ هم در آورد نوش جون خودش و خانواده ش

اگه خانوادش واقعا نیازمند باشن‌گناه دارن خرج کنه ولی جوری که نه سیخ بسوزه نه کباب و خانواده خودش محتاجتر نشن در کل خرجی الان سخته آینده هم سخته نمیشه اینهمه خرج خانواده رو داد مگه اینکه واقعا دارا باشی

اگر‌ واقعا بتونه تامین کنه مشکلی نیست اونم برای پدر مادرش نه برادر و خواهر متاهلشولی بخواد به زن و ب ...

اره دیگ بعداز تامین 

ینی این شمال کسایی میشه که استطاعت مالی دارن

خدایا بسهه دیگهههه ...