2777
2789
عنوان

خبر ازدواج بقیه رو می‌شنوم دلم میگیره 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 38 پست

چه ربطی داره اونی که سطح پایین نپسندیدم دلیل نمیشه ی آدم حسابی نپسندت که.معیارا مردای سطح پایین و حسابی فرق داره.این رو من خودم شخصه تجربه کردم.فقط شما اعتماد بنفس داشته باش و بجز ی آدم حسابی به مرد دیگه فک نکن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختری که بچگیشو دیدم ۱۰ ساله بودهفته پیش نامزد کرد😂 توشوک بودم انگار تموم شد دوران من سنی ندارم ۲۴ ...

اره منم تمام فامیل زیر بیست 

من بزرگترین دختر مجرد فامیل هستم 

گفتم ک خانواده عذابم میدن 

برادرم دائم تو خونه ترشیده صدام می‌کنه 💔

واقعیت اینه به خودت باید برسی 

لباس شیک و کیف کفش شیک بپوش ؛ اگه عمل نیاز داری انجام بده 

الان متاسفانه همه ظاهربین شدن ؛ عقلشون به چشمشونه؛ کسی نگاه نمیکنه اخلاق و رفتار شعور دخترو 

به خودت برس

برو بیا بگرد 

دیده بشی 

اره منم تمام فامیل زیر بیست من بزرگترین دختر مجرد فامیل هستم گفتم ک خانواده عذابم میدن برادرم دائم ت ...

به منم میگه داداشام میگن پیر شدی ترشیدی من‌خواهر کوچیکم نامزد کرده وکلا توفامیل به عنوان نقص دار و ترشیده شناخته شدم بعد نامزدی خواهرم 

اما دیگ ول دادم  نشد کع نشد به درک 

به منم میگه داداشام میگن پیر شدی ترشیدی من‌خواهر کوچیکم نامزد کرده وکلا توفامیل به عنوان نقص دار و ت ...

چه برادرایی!

بگو شما هستین دشمن نیاز ندارم 

الان ازدواجِ زود مد نظر نیست؛ ازدواج مناسب و آدم خوب و مناسب مهمه

انشاالله به زودی با آدم خوب آشنا بشی و ازدواج کنی؛ دهن دوست و دشمن بسته بشه؛ امان از فضولی مردم و فامیل 

خدا خیلی سنگدله خیلی

🥲طبق گفته خودش پاک‌موندیم از نامحرم دوری کردیم اما تنها موندیم 

شاید باید دوست پسرمیداشتیم که تهش به ازدواج‌ ختم بشه لاقل ۵۰ درصد امید داشتی بتونی اینده داشته باشی

چه برادرایی!بگو شما هستین دشمن نیاز ندارم الان ازدواجِ زود مد نظر نیست؛ ازدواج مناسب و آدم خوب و منا ...

نمیدونم به شوخی میگن یا جدی هستن اما‌گاهی میگن و منم میخندم و میگم تا اخر بیخ ریشتونم

اره بخاطر حرف مردم زندگی بی روح و پوچی داریم