من به این نتیجه رسیدم که کمالگرایی منفی دارم، فکر میکنم از ناامنی عاطفی که دچارش بودم سرچمه میگیره . خسته شدم از دست خودم 😭🤯. کسی هست اینطور باشه ؟ همه چیز اگه بی نقص باشه ، باز هم میگم کمه ...همش رو رفتارای خودم خیلی زومم ، حالا بقیه بماند 😭😭
اگه کست باکس دارید در خلوت خودتون اپیزود کمالگرایی دکتر آذرخش مکری رو گوش بدید و ازش نت برداری کنید، خیلی عالیه.
متأسفانه اینجا اجازه نداد لینک رو بفرستم براتون.
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.
تشکر . نمیدونم چطور بگم ولی این کمالگراییم هم باعث حرکتم میشه و هم باعث عذابم یعنی هم حس میکنم برام ...
بله متوجه هستم و منم کم و بیش باهاش درگیر بودم،
لطفا اینو با حوصله و در خلوتتون گوش بدید، سالهاست این دکتر بزرگ رو میشناسم کارش رو بلده...
یه لیست بلند داره از موضوعات مختلف ، بگردید کمالگرایی رو پیدا کنید گمونم ۹ تا بود، خیلی جالبه.
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.