2777
2789

من21سالمه 

مادرم نظرش اینکه 

وقت ازدواجمه و باید دست به کارشم ک با شریک عاطفیم بتونم حداقل تا 35سالگی خونه زندگیمو جمع کنم (منظورش اینکه هرچه زودتر بهتر چون تا زمانی ک 35سالم بشه حداقل ی خونه و ماشین داشته باشیم ) 

ولی پدرم میگه من دخترامو شوهر نمیدم خودش کار کنه خرج خودشو دراره مستقل بار بیاد احتیاجی به هیچ مردی نداشته باشه از جمله حتی خود من 

خوب من هم با مادرم موافقم هم با پدرم 

ولی خوب تنهاییی پدرمو دراوده 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

مستقل بااااااش ازدواج همیشه هست

و واقعا هر چی دلت می‌خواد هر چی به صلاحته خدا اون نصیبت کنه

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری ب پدر و مادر نداشته باش حرف پدرتم درست نیست، بعضیا دوست دارن ازدواج کنن چه اشکالی داره! نظر خود ...

دوست دارم ازدواج کنم اما کیس مناسب نیست 

من خودمم بین دوراهی که تو گفتی موندم نمیتونم‌نظری بدم😄🤷🏼‍♀️

من خودم ی یار میخوام (: 

خودم زود ازدواج کردمو راضیمپس مامانت

منم دلم میخواد اما کیس خوب نیست اصلا کیسی نیست ک خوب باشه یا بد 

به شخصه ازدواج رو در ایران قبول ندارم

اگر شخصا علاقه ندارید به ازدواج صددرصد حرف پدرتون درسته

اگر دنبال یک رابطه‌ی طولانی مدت هستید خیر

اگر طولانی مدت هم اولویت نباشه راه های دیگری هم هست و فقط نیاز به ازدواج کردن نیست

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

مستقل بااااااش ازدواج همیشه هستو واقعا هر چی دلت می‌خواد هر چی به صلاحته خدا اون نصیبت کنه

دلم ازدواج میخواپ اما کیس مناسب نی 

صدرصد حق با پدرته

وقتی یه دختر مستقل و خودساخته باشی شانس آشنایی با افراد بهتری رو داری برای ازدواج 

و خب وقتی دو تاتون بتونید از پس خودتون بر بیاید راخت تر از پس زندگی هم بر میاید

با تفکر مادرت هر کس باید ۱۵ سالگی ازدواج کنه که تا ۳۰ سالگی بتونه زندگیش رو جمع کنه

مگه به زود ازدواج کردنه؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️