2777
2789

از همین اول بگم کسایی که معتقدن با احترام جواب بده تیکه بنداز مهربون باش برن 

چون من یه عمری اینطوری بودم جز اذیت شدن چیزی ندیدم 

بچه های کلاسمون خیلی خر هستن 

من از یه شهر دیگه اومدم آنقدر تعصبی هستن 

میگن تو فارسی و ...

بعد وقتی به معلما میگم فارسی درس بدن مسخره م میکنن معلم ها هم کلی حرف زدن اینا رو گرفتن کلی منت گزاشتن 

خب شما ناراحتی برین 

زبان رسمی آموزش پرورش فارسی هست ...

حالا بگذریم به من توهین میکنن 

پشتم حرف میزنن 

اصلا یه وضعی 

بابام گفت چیزی گفتن جوابشونو بده بعد تا اون سوسولی والدینشونو بیارن منم بیام 

تروخدا بگین چطوری به گوه خوردن بندازمشون و گرنه ۸ ماه اذیت میشم 

از درسام افتادم...

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

سلیطگی باید تو خونت باشه😂

خب هست 

من بابام خیلی دعوایی هست من تو خونه فامیل یا حالا رفیقای نزدیکم میتونم از حقم دفاع کنم چون از اول اینطوری بوده ولی انقدر به بچه های مدرسه چیزی نگفتم نمی دونم چطوری سلیطه باشم 

میشه کمکم کنی سیسی

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید از یه جایی شروع کنی 

بابات میتونه بیاد مدرسه بگه اگه نمیتونستین فارسی درس بدید دخترمو ثبت نام نمیکردید

یکم حساب کار بیاد دستشون

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

اخ من خودم ترکم تو احتمالا اومدی تبریز که مردمش واقن متعصبن اکثرا 

ببین اگه بخوای باهاشون لج بیوفتی واقن اذیتت میکنن اصلا نمیشه سلیطه بازی در اورد 

در عوض مثلا الکی بگو من ار تیم تراکتور خوشم میاد یا مثلا بگو دخترای تبریز خیلی خوشگلن بعد بگو چقد زبانتون قشنگه به منم یاد بدین اینطوری خودشون کم کم هواتو نگه میدارن 

تجربه دارم که میگم چاره ا جز این نداری

خورشیدم شده عسلی دور نگات.

اخ من خودم ترکم تو احتمالا اومدی تبریز که مردمش واقن متعصبن اکثرا ببین اگه بخوای باهاشون لج بیوفتی و ...

نه تبریز نیستم 😂

تاحالا نیومدم 

ولی اینجایی که میگم ۱۰۰۰۰۰ برابر تعصبی تر هستند و کلا  هم فرق داره با ما و کلی توهین می‌کنند 

و اینا به کنار 

کلی اذیتم میکنن فکر کردن چه گوهی آن....

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀