2777
2789
عنوان

قهر کردم خونه پدرم

231 بازدید | 19 پست

دوماهه شوهرم نمیاد دنبالم حتی چن بارم زنگ پیام زدم جوابمو نداد دلم خیلی تنگه واسه خونمون بچم خیلی برا پدرش بیتابی میکنه چن تا دعا نویس رفتم ولی هیچ تاثیری نداشت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ب پدر و مادرش زنگ بزن 

دیگه وقتی قهر میری یعنی زندگی رو تموم شده میبینی 

سر چی قهر کردی 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یکی رو داشتیم ۷ ماه شوهرش خانوادش هیچکس نیومد اخر سر هم اومدن بردنش الان داره پادشاهی میکنه صبر دشتت ...

زندایی شوهرم قهر کرد بچه رو هم نبرد تازه به مدت دو سال اوایل شوهرش باد گرفته بودش که یه پولی میندازم جلوش و طلاق ماه بعدشم زن میگیرم . طی این دوسال یه ماشین . دوتا خونه . سه تا سکه . یک میلیارد پول به زنش داد . همین دیشبم با هزار تا سلام و صلوات برش گردوندن . 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

قبل از اینکه قهر کنی باید به عواقبش فکر میکردی دیگه.

سر چی قهر کردی حالا؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
دختر ۳سال

چه شوهر بی رحمی . پدرهای الان که جونشونه و دخترشون

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭