2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنویس 

مامانا اش هم پخته شد و بچه های گلتون نوش جون کردن. لازم میدونم از خانم فللنی و فلانی و ... که توی پخت آش خیلی همراهی کردن و زحمت کشیدن تشکر کنم. انشالله مراسم بعدی بقیه مامانا هم بتونن همکاری کنن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

سپاس فراوان از مادران عزیز و همکاری صمیمانه‌تان در تهیه و آماده‌سازی آش روز …..🙏🏻🙏🏻

با آرزوی تندرستی و توفیق روزافزون برای شما و خانواده‌ های گرامی‌تان. 🌺

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

از هوش مصنوعی پرسیدم اینو گفت😁

:

از صمیم قلب بر خود لازم می‌دانم از تمامی اولیای محترمی که با محبت، همراهی و همت مثال‌زدنی‌شان در تهیه و پخت آش همکاری کردند، تشکر و قدردانی کنم. حضور گرم و تلاش صادقانه‌ی شما عزیزان نه‌تنها باعث شد این کار به بهترین شکل ممکن انجام شود، بلکه نشان داد روحیه‌ی همدلی، یکدلی و حمایت در میان شما تا چه حد زنده و ارزشمند است.
بی‌تردید بدون یاری و زحمات شما، انجام این کار به چنین زیبایی و نظم ممکن نبود. هر لحظه‌ای که برای تهیه مواد، آماده‌سازی، پخت و همراهی صرف کردید، از نظر ما نشانه‌ای از مسئولیت‌پذیری، عشق و بزرگواری شماست و ارزش آن هرگز فراموش نخواهد شد.
از خداوند مهربان برای همه‌ی شما سلامتی، خیر، برکت و روزهایی سرشار از شادی و آرامش مسألت دارم. امیدوارم در کنار هم بتوانیم همچنان با همین روحیه‌ی همکاری و محبت، قدم‌های ارزشمند و ماندگاری برداریم.
یک دنیا ممنون و قدردان محبت‌ها و همراهی‌تان هستیم.

اگر خواستی لحنش صمیمی‌تر، کوتاه‌تر یا رسمی‌تر بشه، بگو تا برات بازنویسی کنم.