2777
2789
عنوان

کیا روشوهرشون حساسن کیا بی تفاوتن

101 بازدید | 12 پست

امروز عروسمون حرف قشنگی زد گفت هرچی حساس تر بدتر طرف خودشو برات خیلی بالامیگیره

بعد دیدم واقعا راست میگه اونکه نسبت به داداشم 

بی‌تفاوت تره داداشم بیشتر دنبالشه

ولی من خیلی احساس مالکیت به شوهرم دارم

سوال جوابش میکنم 

خیلی پیگیرشم محبت یکی بیشتراز من کنه حالم بد میشه مثلا اعضای خانوادش

دراین حد واقعا از شخصیتم نفرت دارم

ولی ازوقتی خودم باکلاس سرگرم کردم بهتر شدم و از خودم راضی ترم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بی تفاوت نیستم 

اما گیر سه پیچ هم نیستم ابدا 

این بستگی به شناخت افراد از هم داره 

اصلا اهل سوال جواب و مخصوصا چک کردن گوشی نیستم 

اینا خودآزاری هست 

چون نهایتا اونچه بخواد بشه میشه

البته بطور کلی میگم 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

زنایی که حساسیت زیاد دارن تو نظر بقیه زن های بی اعتماد به نفس هستن اینقدر باید به خودت باور داشته باشی که طرف فکر کنه چقدر خفنی و اون دنبالت باشه همیشه نه اینکه پیگیر باشی اونم هوا برش داره فکر کنه عه پس تو نظر همه دخترا اینجوریم وخوبم اعتماد به نفس کاذب بگیره من که همیشه بی تفاوتم 

من عاشقشم، همیشه قربون صدقه‌ش میرم و ابراز محبت می‌کنم، ولی زیاد حساس نیستم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بی تفاوتم

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

وای ترو خدا بگو چطور بودی و الان چطوری حالت خوبه؟

دیگه حساسیتم کم کردم منتظر نمیمونم محبت کنه لازم باشه خودم میرم دورش 

رک و راست حرفمو میزنم کجاها کم گذاشته و میگم ممکنه منم مثل خودش رفتار کنم و اون موقع فاتح زندگی مشترک بخونه کلا در همه زمینه ها بهش فهموندم هر کنشی ی واکنشی داره 

اینم فهموندم بش از نبودش نمی‌ترسم از خیانتش نمی‌ترسم از بی محلی نمی‌ترسم 

بهش فهموندم جا خالی کنه زود جاش پر میشه ..