2777
2789
عنوان

به نظرتون رییسم باهام بد حرف زد

118 بازدید | 17 پست

زنگ زدم بهش

میگم من فشارم پایین بود رفتم دکتر زیر سرم و فردا هم نمیتونم بیام

میگه مشکلت چی بود

میگم فشارم پایین بود

میگه دکتر رفتی؟

میگم اره رفتم دکتر گفت فشارت پایینه 

بعد گفت خب چه مشکلی داری؟

میخواستم جر بدم خودمو

مردک نفهم صد بار بهش گفتم فشارم پایین بود

بعد گفتم اگه میخواید فردا بیام

گفت بحث خواستن من نیست برو دکتر بگو مشکلت چیه بهم

😐😐😐

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

فکر میکنه یه مشکل اصلی هم هست 

که البته بیشتر وقتا هست 

کم خونی نداری؟

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر میکنه یه مشکل اصلی هم هست که البته بیشتر وقتا هست کم خونی نداری؟

اره دقیقا مشکل اصلیم به خاطر خون ریزی پریوده

نمیخوام به این بگم

ولی مردک هی سوال میپرسه فضول 

وقتی میگم فشارم پایین بود بگو باشه و رد شو دیگه

اه

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

خب بايد استعلاجي بگيريچرا نميخاي فردا بري؟

چون حالم بده هنوز

بهش گفتم هنوز خوب نشدم یه جوری کارآگاه بازی درآورد و بد حرف زد انگار جرم کردم مریض شدم

گواهی پزشک بگیر شاید فک کرده داری میپیچونی

ببین مسئله اینه شبی که فرداش زنگ زدم گفتم نمیام سرکار حالم خیلی بد شد در حدی که خودش چند بار پرسید فردا میتونی بیای یا نه

اره دقیقا مشکل اصلیم به خاطر خون ریزی پریودهنمیخوام به این بگمولی مردک هی سوال میپرسه فضول وقتی میگم ...

به نظر من حرف ت زیاد محکم نبود گفتی فشارت پایینه اون با خودش گفته فردا فشارت تنظیم میشه میره بالا دلیل مرخصی نداره🤣 

بعدشم مرد ها زیاد حس درک اینا ندارن یعنی یه چیزایی هست که فقط مرد ها  میدونن 

به نظر من حرف ت زیاد محکم نبود گفتی فشارت پایینه اون با خودش گفته فردا فشارت تنظیم میشه میره بالا دل ...

خیلی فوضول و احمقه

بابا جلو خودش حالم بد شد خب مطمعنه من نمی پیچونم

شعور نداره سرش نمیشه شاید طرف نخواد از مشکلش بهش بگه