2777
2789

چندین ساله سابقه دارم تازه یک ساله متوجه شدم دلیلش وسواسه .. جواب های منطقی رو مغزم قبول نمیکنه دوباره دچار شک میشه

میخام درمانش رو شروع کنم چجوری از کجا شروع کنم؟

از کجا روانشناس خوب پیدا کنم؟

خودم قائمشهری ام .. اینجا روانشناس خوب می‌شناسید معرفی کنید؟ 

تروخدا برام دعا کنید حالم اصلا خوب نیست🥺💜

اصلا دنبال چون و چرا نباش خب 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت داری خودت نقض میکنی  کسی ب چیزی اعتقاد نداشته باشه مهم نبست براش که بخواد درستش کنه!  ...

بآور کن حالم خیلی بده

دیگه نمیتونم خدا رو حس کنم دیگه فکرش بهم آرامش نمیده برعکس فکر اینکه دیگه خدایی نیست ک مراقبم باشه حالم رو بدتر میکنه

چجوری باید خودم رو درمان کنم چجوری باید ب اعتقاد قبلیم برگردم ک وقتی بهش فکر میکردم آرامش میگرفتم

ساری هم باشه اوکیه خیلی ممنونشما ازشون تجربه مشاوره داشتین؟راضی بودین؟

من توی سمینارها دیدمشون ، روان درمانگر خوبی هستن ، حداقل میشه گفت از بقیه بهترین

و اینکه اختلال وسواس رو با کمی تحقیق میتونید کنترل کنید خودتون 

من توی سمینارها دیدمشون ، روان درمانگر خوبی هستن ، حداقل میشه گفت از بقیه بهترین و اینکه اختلال ...

من تقریبا وسواسم خیلی بهتر شده یعنی افکار وسواسیم خیلی کمتر شده

ولی چون من سر وسواس قبلا اعتقادم رو ب خدا ازدست دادم الان نمیدونم چجوری باید اعتقادم رو برگردونم و برای همین حالم بده..

سلام 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4