2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر شبیه هم

۱۴۰۳ دیلپم گرفتین ؟

تا پایه دوازدهم جونمم برای درس گذاشتم و کلی تلاش کردم 

ولی برای کنکور رو انگیزم از بین رفت و نتونستم بخونم 

دیگه میخوام هر جوری شده انشاالله از فردا شروع کنم و بخونم 

سلام ببخشید منم رشتم انسانیه و هدفم فرهنیگان قراره از فردا شروع کنم به مدت پنج ماه بکوب بخونم ۱۴۰۳ د ...

سلام عزیزم خیلی خوبه 

اولا که خوبه تایمه و فقط بخون و توصیه ام اینکه فقط بخونی ببین خیلی از دوستای من تو دانشگاه و خود من فقط ول نکردیم درس خوندنو حتی یه سریامون میگفتیم شاید قبول نشیم اما بدون خیلی سخت نیست فقط نباید ول کنی تا روز کنکور خوب بخون و کنکورتو خوب بده و هم چنین امتحان نهاییا رو خیلی خیلی جدی بگیر و سعی کن نمره هات خوب باشه چون تاثیرش روی قبولی نهایی خیلی زیاده 

من خودمم دیپلمم رو چند سال پیش گرفته بودم و بعد شروع کردم درس خوندن و امسال قبول شدم کنکورم متوسط بودش حتی من میگفتم نه با این کنکور قبول نمیشم و میخواستم ول کنم اما مشاورم نذاشت گفت تا لحظه آخر باید ادامه بدی امتحان نهاییام رو خوب دادم بعد دعوت به مصاحبه شدم بعدشم برای مصاحبه دینی و چیزای مذهبیش رو خوندم و یکم سناریو هاش رو تمرین کردم بعد قبول شدم برای من معدلم خیلی کمکم کردش به شما هم توصیه میکنم فقط بخونی ببین چیز سخت و عجیبی نیست بهت قول میدم اگه صد خودتو بذاری قبول میشی حالا بکی صدش شش ساعته یکی ده ساعته فرقی نمیکنه فقط تا لحظه آخر باید ادامه بدی امیدوارم سال بعد هم رشته ای باشیم موفق باشی.

۱۴۰۳ دیلپم گرفتین ؟تا پایه دوازدهم جونمم برای درس گذاشتم و کلی تلاش کردم ولی برای کنکور رو انگیزم از ...

ن گلی البته من هنوز دیپلم نگرفتم مدرسه بزرگسال بهمن ماه ثبت نام میکنم دوباره خرداد امتحان بدم و کنکور بدم 

شما ک درس خونید حتما ادامه بده انشالله موفق باشی عزیزم

قبولی چ سالی هستی عزیزم ؟اموزش ابتدایی یا چی قبول شدی؟چند سال پشت موندین؟

همین امسال قبول شدم رشته آموزش ابتدایی 

پشت کنکور یه رشته دیگه بودم بعد دیگه درس نخوندم تا سال پیش که تصمیم گرفتم بخونم و کنکور یه رشته دیگه رو دادم قبول شدم. در کل تایمت خوبه من خودمم متاهل بودم میفهممت نگران نباش فقط همینو ادامه بده اصلا ول نکن قبول شدنش زیادم عجیب نیست قبول میشی انشالله.

سلام عزیزم خیلی خوبه اولا که خوبه تایمه و فقط بخون و توصیه ام اینکه فقط بخونی ببین خیلی از دوستای من ...

چقدر حس خوبی داد پیامتون بهم خیلی ممنونم ازتون 

یجوری از قبولی فرهنگیان ما رو ترسوندن که خودمون میگیم اگه بخونیم احتمال قبولیش خیلییی کمه 

ولی با این پیامتون انگیزه گرفتم و تا آخرین لحظه هم ادامه میدم 

نهایی یازدهم و دوازدهم رو هم خرداد شرکت میکنم 

دوازدهم رو ترمیم میکنم ولی یازدهم رو چون قبلاً نهایی نبود زمان ما برای همین اینم شرکت میکنم 

من فقط ترسم اینه که فرهنگیان مجاز بیاد یا نیاد 

ترس واقعی من از مجاز شدن یا نشدن فرهنگیان چون نتیجه مجاز شدن رو خرداد ماه میاد زمانی که هنوز بچه ها امتحانات رو تموم نکردن 

۱۹ سالمه ولی اینقدر سرکوفت شنیدم بخاطر قبول نشدنم ( اینم بگم میخوندم قبول می شدم ولی اهمیت ندادم برای همین قبول نشدم)

میگن دخترای بقیه چجوری رتبه برتر میارن ولی من نه 

دعا میکنم سال بعد منم دانشجوی فرهنگیان باشم 

خیلی ممنون انشاالله شما هم همیشه موفق و سلامت باشین 

چقدر حس خوبی داد پیامتون بهم خیلی ممنونم ازتون یجوری از قبولی فرهنگیان ما رو ترسوندن که خودمون میگیم ...

ببین اصلااااا میگم نگران نباش ترس چی الان دوستای دانشگاه من و خود منم اینجوری نبودیم که یک یا چند سال روزی دوازده ساعت بخونیم نه از این کمتر خوندیم ولی صدمونو گذاشتیم ببین از امروز شروع کن فقط صدتو بذار برای مجاز شدنم نگران نباش سه برابر ظرفیت دعوت میکنن برای همین خیلیا مجاز میشن فقط باید حد نصاب رو بیاری اصل کاری قبولی نهایی که مصاحبه ات رو هم خوب بدی و نهاییاتم خوب بدی تمومه بعدشم یه چیز بگم من خودم خیلی دیر شروع کردم امیدی نداشتم به قبولی همش میخواستم ول کنم حتی وقتی کنکورم رو هم معمولی دادم میخواستم ولی کنم باز پشیمون میشدم و میگفتم من این مسیر رو شروع کردم حالا چه بشه چه نشه تا تهش باید برم حتی مصاحبه عمومی هم یه سوال خیلی راحت رو به خاطر استرس اشتباه جواب دادم و میگفتم ردم میکنن اما قبول شدم از همه مهمتر تو به خدا توکل کن بگو من تلاشمو میکنم صدمو میذارک از خوابم میزنم تو دستمو بگیر تو کمکم کن و اون چیزی که به صلاحمه رو رقم بزن. نگران اینجور چیزا هم نباش ببین واقعا میگم خیلی سخت نیست قبولیش انشالله با توکل به خدا تلاش کنی قبول میشی🌸

ببین اصلااااا میگم نگران نباش ترس چی الان دوستای دانشگاه من و خود منم اینجوری نبودیم که یک یا چند سا ...

اول اینکه میخوام بگم یه دنیا ممنون از اینکه وقتتون رو برام گذاشتین و زحمت دادم بهتون ببخشید 

همیشه موفق و سلامت باشین 

پیام هاتون خیلی امیدواری بهم داد تو اوج ناامیدیم 

پس من 1405 حتمااا قبولی فرهنگیان میشم با توکل به خدا 

ن گلی البته من هنوز دیپلم نگرفتم مدرسه بزرگسال بهمن ماه ثبت نام میکنم دوباره خرداد امتحان بدم و کنکو ...

خیلی کار خوبی می کنی درست رو ادامه میدی موفق باشی عزیزم 

انشاالله قبولی دانشگاه فرهنگیان برات رقم بخوره حتمااا 

به تلاشت ادامه بده مطمئن باش نتیجه تلاشت رو به بهترین شکل می بینی 

اول اینکه میخوام بگم یه دنیا ممنون از اینکه وقتتون رو برام گذاشتین و زحمت دادم بهتون ببخشید همیشه م ...

قربونت عزیزم کاری نکردم امیدوارم هم شما و هم استارتر سال بعد دانشجوی فرهنگیان باشید به امید خدا🌸