2777
2789
عنوان

گاهی وقتا فک میکنم اوج ذوق و شوق ازدواج بیس سالگیه

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 25 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از بس ازدواج رو گنده کردن فک میکنه بدبخته

ببین چ بخوای چ نخوای ۲۵ ک شدی دیگه باید ازدواج کنی چون تا عقد کنی بعدم بری سر خونه زندگیت حدود ۳ سالی طول میکشه یه ۴،۵ سال بعدشم بخوای بچه بیاری دیگه ۳۵ سالت شده و بنظرم اوکیه ولی هر چی از ۲۵ فاصله بگیری دیگه اختلاف سنیت با بچه زیاد میشه د چ بسا خواستگاراتم سناشون بالاست چون مردای هم سن آدم میرن سمت دهه ۸۰ دیا

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

استثنا هستیبه نظرم تو ۳۰ سالگی آدم باید بچه ش بره مدرسه

ببخشید مسابقه جوجه کشیه مگه یا روستا هستش که ادم تو 22 23 سالگی بزاعه که سی بچه بره مدرسه؟

دختر 22 ساله هنوز شاغل نشده که

مامان بزرگ من 55 سال پیش تو 26 سالگی ازدواج کرد اون زمان تازه

دور و اطراف منم چه تو همکارا و دوستا چه بستگان اکثر خانوما 28 تا 34 ازدواج میکنن دوسال بعدشم راحت بچه میارن 

چون ما اول تمرکزمون رو روی شغل و پیشرفت و استقلال شخصی میزاریم به یه نقطه امن و پایدار که رسیدیم میریم سراغ تشکیل خانواده 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

شماها کجا زندگی میکنین که تفکرتون اینجوریه! شرایط همه یکی نیست عزیزم

خودت کجا زندگی میکنی؟

الان همه همینجورن.هر کاری وقت خودشو داره

شما بذار سنت بره بالا به وضوح خواهی دید که توی ۴۰ سالگی حوصله ی سروکله زدن با یه بچه ی ۳ ساله رو نداری 

توی ۴۵ سالگی حوصله ی کارکردن با بچه ی کلاس اولی رو نداری.

خودت کجا زندگی میکنی؟الان همه همینجورن.هر کاری وقت خودشو دارهشما بذار سنت بره بالا به وضوح خواهی دید ...

عزیزم من شهر بزرگ هستم، ۳۹ ساله و مجردم. زیر ۳۰ سال به ازدواج فکر نمیکردم، گفتم که شرایط هر کس فرق می‌کنه

زندگی جاری است ...

آره منم 25 ازدواج کردم.  درسته که هم عاقلانه و هم عاشقانه بود ولی اون ذوق و هیجانه نبود.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.