2777
2789

دعای مقاتل 

ذکر استغفار 

هزار توحید هدیه به امام زمان 

ترک قطعی گناه 

نماز اول وقت 

نماز شب 

۴۰ روز خود رو برای خدا خالص کردن

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبل دعا یه تا صلوات و بعدش هم سه تا دیگه 

می‌گند خدا مهربون تر از این هست که صلوات ها رو بشنوه اما دعا رو نه 

ان شا ٕالله حاجت روا به خیر بشید 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
دعای مقاتل ذکر استغفار هزار توحید هدیه به امام زمان ترک قطعی گناه نماز اول وقت نماز شب ۴۰ روز خود رو ...

استغفار رو نتیجه گرفتم

۴۰ روز برای خدا خالص شدن چجوریه؟

عزیزم من ی نیت ازدواجی دارم شخص خاصی رو نمیخام فقط ی همسر ایده عال با مشخصاتی که خودم میخام از خدا میخام

نماز شب بخونم براش نتیجه میده؟

ن

استغفار رو نتیجه گرفتم۴۰ روز برای خدا خالص شدن چجوریه؟عزیزم من ی نیت ازدواجی دارم شخص خاصی رو نمیخام ...

بله دنیا میخوای نماز شب بخون 

آخرت میخوای نماز شب بخون 

در قنوت نمازش اول برای فرج امام زمان جانمون دعا کن 

بعد برای اموات بی وارث و بد وارث 

افرادی که خودکشی کردند 

برای دلهای شکسته و غمگین دعا کن 

بعد از خداوند ازدواجی بخواه که دنیا و اخرتت آباد بشه 

التماس دعا

بله دنیا میخوای نماز شب بخون آخرت میخوای نماز شب بخون در قنوت نمازش اول برای فرج امام زمان جانمون دع ...

چشم حتما این شات میگیرم طبف همین انجام میدم

عزیزم حالا شما تجربیاتت بیشتره... حتی اگه ویژگی های که من میخام سختگیرانه باشه خیلی خدا بازم برام جورش میکنه؟

ن

چشم حتما این شات میگیرم طبف همین انجام میدمعزیزم حالا شما تجربیاتت بیشتره... حتی اگه ویژگی های که من ...

از خداوندی که جهان هستی و‌تمام مخلوقات تخت سیطره او هستند، بهترین هارو بخواه 

به قدر عظمت و شوکت خداوند باید از او طلب کرد

از خداوندی که جهان هستی و‌تمام مخلوقات تخت سیطره او هستند، بهترین هارو بخواه به قدر عظمت و شوکت خداو ...

چقد قشنگ گفتی عزیزم♥️🤲ارامش خاصی تو حرفاته کاش مادرم یا دوستی داشتم یا ی دوره شرکت میکردم این حرفها بهم میزدن🥹یکم واسه زندگیم انگیزه میگرفتم هیچ انگیزه ندارم

حرفات خیلی قشنگه 

ن

چقد قشنگ گفتی عزیزم♥️🤲ارامش خاصی تو حرفاته کاش مادرم یا دوستی داشتم یا ی دوره شرکت میکردم این حرفها ...

قران رو با تفسیر بخون عزیزم 

هیچکس بهتر از خدا با آدم صحبت نمیکنه

قران رو با تفسیر بخون عزیزم هیچکس بهتر از خدا با آدم صحبت نمیکنه

حرفای قران خیلی ترسناک و کوبنده هستن همش گفته ما شما رو به جهنم میبریم😭😭عربیش بهتره انگار

ن

حرفای قران خیلی ترسناک و کوبنده هستن همش گفته ما شما رو به جهنم میبریم😭😭عربیش بهتره انگار

نه خیلی مهربونه خدا 

همه ش گفته خداوند بسیااااار مهربان و بخشنده هست 

هیچ صدایی بهتر از صوت قرآن و هیچ کتابی عمیق‌تر از قرآن نیست