2777
2789

لطفا گزارش نزنید نه کرم دارم نه چیزی فقط میخوام بقیه باهام حرف بزنن و نظذشونو بگن 

من ۲۱ سالمه بعد اعل نماز و روزه ام معمولی ام از لحاظ پوشش 

تاحالا یه دپست پسرم نداشتم اصلا دنبال این چیزا هم نیستم هزار تا پسر دو هزاری پیشنهاد دادن بهم 

ولی چند وقت یه بار می‌لغزم میرم پ و ر ن میبینم 

هر دفعه هم از خودم متنفر میشم توبه میکنم بعد دپباره دفعه بعدی نهایت سالی دوبار بشه نه بیشتر 

بعد یه حاهای خیلییی داغونشو حتی دستمو میگیرم جلوی صفحه خودمم حالم بد میشه

هی میگم خوب غریزه امه چیکار‌کنم هی میگم غلط کردی جلو خودتو بگیر 

الانم دوباره دیدم 

ورزش میکنم درسم‌میخونم ولی میگم چند ماه یه بار اینجور‌ میشم 

الان اعصابم خورده از دست خودم 

برنامه‌ای که باهاش میبینی رو حذف کن

اینا اعتیاد میارن

هیچ فایده‌ای هم ندارن

وقتی کشیده شدی سمت دیدنشون مشغول یه کار دیگه شو

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بازم خوبه چندماه یکباره... 

چی بگم، دیگه عوارض ازدواج های پرنسسی و چیزشرای مجازیه که باید شش طبقه خونه رو هم سوار کنن تا ازدواج کنن

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)|| از من انسان جدیدی ساخته شده،کمی بی عاطفه تر کمی قدرتمند تر، کمی اجتماعی تر، اما در حق مردم مهربان تر شده ام، هنوز اعتقاد دارم اعمال انسان به او برمیگردد، از نگاه به گذشته بدم می آید، گذشته برای من تمام شده(1 آذر 1404)|||

خودتو سرزنش نکن غریزه جنسی تو وجود همه ادما هست ولی کنترلش کن کاری با گناهش ندارم از نظر علمی کلی اسیب ب خودت میزنی .ازدواج کنی تو رابطت با همسرت ب مشکل میخوری 

هروقت فکرش ب سرت میزنه پاشو لباساتو بپوش برو بیرون یه قدم بزن 

وقتتو خالی نزار 

خودتو سرزنش نکن غریزه جنسی تو وجود همه ادما هست ولی کنترلش کن کاری با گناهش ندارم از نظر علمی کلی اس ...

به خدا این کارارو میکنم ولی اخرش راه خودشو پیدا میکنه میاد تو عوضی 

بعد چندین ماه خودمم تعجب کردم چرا وسوسه نشدم 

بعد وسوسه شدم خیلییی 

و به زور جلوی خودمو گرفتم دوباره چند روز بعد بی اهتیار نشستم دیدم 

باید انقدر خودتو خسته کنی با ورزش که دیگه حاله این چیزارو نداشته باشی زیاد ورزشای بپر بپر انجام بده مثل طناب یا ورزشای شکم . اگه هم دوباره جواب نداد خوب برو تو اکسپلور یوتیوب بگرد سرتو گرم کن آهنگ مورد علاقتو گوش بده 

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻