2777
2789
عنوان

حق دارم مثل سگ از بارداری بترسم

97 بازدید | 2 پست

؟

یک پسر شش ساله دارم که اتیسم خفیف هست. 

خدا حفظش کنه، همیشه سالم وسلامت باشه، خیلی درگیرش هستم. درگیر مدرسه و آموزش و .. خیلی خیلی درگیرش هستم  و جدای همه این حرفا، تمام زندگیم رو به خودش تخصیص داده. تمام زندگیم را. یعنی حتی یک لحظه به هیچ موضوع دیگه ای نمی تونم فکر کنم. 

رابطه محافظت نشده اصلا ندارم. با همسرم کاملا مافق هتسیم که دیگه بچه نداشته باشیم. ولی خیلی می ترسم. خیلی می ترسم، بزرگترین کابوسمه. 

35 سالم هست. سنم هم کم نیست. 

یه چیزی بگین که آروم بشم. واقعا همیشه استرس دارم. هم به خاطر بارداری ناخواسته هم به خاطر شرایط پسرم. 

یه عالمه داروی افسردگی می خورم و چند تا بیماری همزمان دارم. 

نمی دونم چیکار کنم.. 

نمیشی‌ نترس

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

کممک هم اصلا ندارم . اصلا اصلا اصلا. حتی یک نفر. مادرم مریضه، خواهرم نبودنش بهتر از بودنشه. 

دوست و دخترخاله و دختر عمه و .. اصلا ندارم. 

هیچ کسی کمکی ندارم هیچ کسی. .. شاید همین هم مسئله انزوای پسرم را تشدید کنه. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB