2777
2789
عنوان

گلودرد فووق وحشتناک

245 بازدید | 35 پست

چیه این ویروس جدیده؟

اشکم داره درمیاد😥

راهکاری چیزی دارید 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر شش ساعت یه آموکسی سیلین پونصد بخور شب به نظرم یه حموم آب داغ برو و مرتب غذا های گرم حتی شده بزور بخور  شیر داغ چای داغ  بخور گرم

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."

هر شش ساعت یه آموکسی سیلین پونصد بخور شب به نظرم یه حموم آب داغ برو و مرتب غذا های گرم حتی شده بزور ...

ازیترومایسین میخورم اصن انگار نه انگار هیچیی نمیتونم قورت بدم 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

منم طوری که گاهی نفسم بالا نمیاد 

من یه شلغم رو شستم گذاشتم مستقیم رو بخاری بدون هیچی بعد یک ساعت که خوب داغ شد پوست گرفتم خوردم دوبار این کارو انجام دادم دو ساعت پیش سرفه ی شدید منو گرفت گلاب به روتون اندازه یه دستمال کاغذی خلط از گلوم کنده شد الان نفسم راست شده 

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
منم طوری که گاهی نفسم بالا نمیاد من یه شلغم رو شستم گذاشتم مستقیم رو بخاری بدون هیچی بعد یک ساعت که ...

اثر داره ینی؟ من که امیدمو کلن از دست دادم🥲😂😂