2777
2789
نابود شدم از دردش همش میگم هران ممکنه کله بچم بزنه بیرون

باز تو هفتت بالاست میدونه بخاطر فشار بچست من چی بگم هنوز ۴ ماهم تموم نشده مث افلیجا شدم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توروخدا درد واژنو داری تو هم؟ من دارم از درد وسط استخون پام میمیرم مییییمیرمسمت راسته فقط انگار شکست ...

یا ابولفضل چه سخت 

این مرحله کدوم ماهه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

حاملگی اولم خیلیییییییی سخت بود ویار شدید سنگ کلیه 

بارداری دوم فقط یکم آخرش سخت شد مسمومیت بارداری 

این بارداری عالیییییییییی 🧿🌱

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم به سلامتی انشالله داری تموم میشی زودی نی نی میبینیمیگم شب نمیتونی بخوابی روزم نمیتونی؟

روز در حد نیم ساعت اونم ب زور سوزش معده اذیت میکنه

وقتایی هم ک نفس تنگی میاد بدتر

برا سلامتی خودمو تو دلیم صلوات بفرسین سالم دنیا بیاد🫰

یا ابولفضل چه سخت این مرحله کدوم ماهه

سر دخترم ماه اخر بود الان هنوز ۴ ماهمم نیست نمیفهمم چرا اخه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

باز تو هفتت بالاست میدونه بخاطر فشار بچست من چی بگم هنوز ۴ ماهم تموم نشده مث افلیجا شدم

لگن داره جا باز میکنه

همش دعا میکنم زودی اخر ماه برسه 

روز در حد نیم ساعت اونم ب زور سوزش معده اذیت میکنهوقتایی هم ک نفس تنگی میاد بدتر

سوزش معده از چند هفته شروع میشه ؟

من ندارم میگم نکنه بچه کچل باشه 🥲

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
لگن داره جا باز میکنههمش دعا میکنم زودی اخر ماه برسه

میرسه میرسه اونوقت میبینی همین حاملگی بهتر بود😅

خصوصا ۲ ماه اول قششششششنگ یه ده سال پیر میشی

من استفراغ حالت تهوع سردرد داشتم از سردرد گریه میکردم به نظرم باز حاملگی بهتره بچه که به دنیا بیاد ج ...

نگو اینطوری نی نی میاد بغلش میکنیم

هر لحظه خبر داریم حالشو کمتر نگران میشیم 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

میرسه میرسه اونوقت میبینی همین حاملگی بهتر بود😅خصوصا ۲ ماه اول قششششششنگ یه ده سال پیر میشی

کمکی زیاد هست دنیا بیاد از این دردا راحت شم

روز در حد نیم ساعت اونم ب زور سوزش معده اذیت میکنهوقتایی هم ک نفس تنگی میاد بدتر

وای 🥺🥺🥺🥺

بی خوابی خیلی بده ک خدا بهت قدرت بده